Kellegi välimus

Mõnele on antud rohkem kui teistele… Sinna pole midagi parata. Sul võivad olla ilusad jalad, aga õnnetud juuksed, kuid unustad oma kaunid jalad niipea kui näed naist, kellele on justkui kõik antud. Tõmba kadedusele kohe pidurid peale! On okei võtta eeskuju kellestki, kes näeb endaga ka palju vaeva, sest treenitud keha ja kauni juuksevärvi võid sinagi saavutada, aga kui keegi on pikem kui sina või on tal sinisemad silmad, siis unusta see kohe! Me kõik oleme põhjusega erinevateks loodud!

Kellegi saavutused

Sõbranna jooksis täispika maratoni ja isegi ei hingeldanud eriti? Aga kes keelab sinul selleks treenima hakata? Kolleegil on paremad töötulemused? Tööta sinagi rohkem! Saavutuste kadestamine on kohe eriti mõttetu, sest ka sinul on võimalik nii kaugele jõuda, tuleb lihtsalt viitsida!

Kellegi sissetulek

Ta sündis kas jõukasse perekonda, haaras õigel ajal võimalusest kinni või töötab selle kõige nimel. Tõsi, mõni teenib vähema töö eest rohkem kui teine, kes hommikust õhtuni rügab, kuid elu ongi ebaõiglane ja seda ka vaesuse ja rikkuse osas, nii et pole mõtet sellele oma kadedusest rohelisi närvirakke kulutada.

Kellegi suhe

Sõbranna mees kingib talle iga kuu sületäie lilli, viib teda reisile ja kallistab teda ka teiste juuresolekul? Sul on kaks varianti: leia ka endale nii hea mees või mõtle, mis võiks su praeguses suhtes puudu olla, et sa märkad vaid seda, mida kellegi teise mees teeb. Pole olemas kaht ühesugust suhet, seetõttu pole ka mõtet võrrelda oma kallimat kellegi teise omaga.

Kellegi õnn

Oled sa kindel, et see, mis teeb õnnelikuks kedagi teist, toob naeratuse ka sinu näole? Ning tea, et inimesed tahavad endast välja näidata vaid parimat. Ka näiliselt ideaalsetel peredel on tülid, ka külas viisakalt käituvad lapsed jonnivad vahel... Ehita endale oma õnn, ära taha kellegi teise oma, sest teise õnne taga peituvaid õnnetusi ei pruugi sa kanda tahta.

Allikas: allwomenstalk.com