Käevangus
Oled sa tähele pannud, et niimoodi armastavad käekotte hoida superstaarid? See poos näitab võimu! Nii kannad kotti justkui see oleks auhind. Sa oled enesekindel ja võimukas naine ja tahad seda ka teistele näidata.


Mitu kotti korraga
Naised, kes liiguvad ringi mitme kotiga korraga, näitavad, et nad on alati liikvel, neil on alati kiire ja tavaliselt on nad kurnatud. Kotid näitavad, et sa ei ole eriti osav planeerija ja sa ei suuda keskenduda.


Käed vabad
Tüdrukud, kes kannavad kotti üle õla nii, et käed jäävad vabaks, on natuke nohiklikud. Nad varjavad kotiga ära oma figuuri ja riietuse. See on küll mugav, kuid mitte eriti atraktiivne. Kehakeeleeksperdi sõnul armastavad oma ridiküli sel viisil kanda peamiselt noored naised.


Kahe käega
Naine, kes hoiab kotti enda ees kahe käega kinni, on häbelik ja ebakindel. Sel moel kataksid sa justkui oma privaatseid kehaosi viigilehega. Kui märkad nätieks kohtingul, et oled alateadlikult sellise asendi võtnud, siis seetõttu, et sa ei ole päris kindel, mis edasi saama hakkab.


Kaenla all
See viis on staaride uus lemmik — kott kaenlasse ja kiiresti minekut, väga mugav ja ratsionaalne. Sellised naised on väga pühendunud ja sihikindlad.