1. Kui tahad koos perega reisida, on tark reis varakult ära osta, eriti kui soovid peretuba - neid ei pruugi hiljem saada olla. Varajase tellija soodustus on mõistlik, sest sellele kehtib odavaima hinna garantii - see tähendab, et kui hiljem samasse hotelli samale väljumisele ka juhtumisi odavamat hinda pakutakse, kui sina maksid, makstakse sulle hinnavahe kinni.

2. Reisikindlustus on väga oluline, eriti lastega reisides! Tasuks teha ka reisitõrke kindlustus - iial ei tea, millal laps näiteks haigeks jääb. Samuti on hädavajalik meditsiiniabi kindlustus.

3. Pea silmas lennu kellaaegu. Mõne lapsega on hommikul parem lennata, mõnega õhtul - jäävad kohe lennukis magama ja on rahulikud.

4. Pagasikindlustus võib olla kasulik, sest lennujaamade personal ei käitu kohvritega just väga ettevaatlikult. Võid mõelda ka kohvri kiletamisele, mis aitab seda säästa.

5. Kuni nelja-aastase lapsega võiks kaasa võtta kergkäru. Laps küll kõnnib juba ise, aga kui tahad temaga linna peale minna, võib ta väsida ja siis on käru mugav nii vanemale kui  väsinud lapsele.

Kallis lugeja, kui oled perega reisinud, siis milliseid soovitusi-näpunäiteid jagaksid teistele?