Mu mees on väga toetav. Ta ütleb, et ükskõik, mis mul seljas on, ma kannan selle välja. Kuid siiski kõige tähtsamal kohal minu jaoks on, et mu pesu meeldiks mulle endale ja et mul oleks sellega hea olla. Selle pärast vist väga suuri üllatusmomente ei olegi olnud. Kuigi koos šoppamised on meil alati väga hästi sujunud ja üllatus on võib-olla see, kui ta ütleb, et nüüd lähme ostame sulle pesu. See on juba ju miski, mis teeb tuju rõõmsaks. Kui ma saan selles veel hiljem mehe ees särada, siis miks mitte?

Koos pesu ostes on ka lihtsam. On ikka sada protsenti kindel, et see istub, on piisavalt paras ja meeldib mõlemale. Seepärast me teemegi poes koos naljakaid nägusid peegli ees ja oleme vaimukad. Komplimente olen palju saanud.

Olen üllatusmomentideks ka ise pesu ostnud, et hiljem kodus talle heameelt valmistada. Enamvähem tean, mida ta oootab ja selle järgi ostlen. Igasugused pitsid, sitsid, satsid on väga oodatud. Oma mehele olen ka ise pesu ostnud. Tavaliselt üritan olla orginaalne ja nii mõnelgi korral on ta oma uut pesu nähes naerma hakanud ja öelnud, et talle väga meeldib.

Mina ei ole kurb, kui mees ise ei käi poes mulle pesu ostmas. Ma usun ja tegelikult on ta mulle ka öelnud, et talle meeldib kui ma teda ise oma fantaasiaga üllatan. See olevat kuidagi intiimsem ja mõnusam. Ma arvan et tähtis on hea tuju. Koos olemine.

Kuigi üks moment oli küll kunagi, kui me olime koos pesupoes ja talle hakkas silma midagi värvikat ja ta ütles, et proovi seda. Ma proovisin ja me võtsime selle. Kui ma õieti mäletan, on need mul siiani sahtlis. Selline roosa rinnahoidja ja jänkustringid karvakeste ja pitsiga. Need siiamaani lõbustavad meid unetutel öödel.