Feministi nurgake
pikkade juustega mehed
hipi 03. juuli 2003, kl 21.14 |
nii, mina tean, et enamus naistele meeldivad sellised "moosipoisid". Siledad ja lakutud ja sätitud ja mukitud. MInule aga jäävad silma ainult "karvased". et siis hevikamoodu härrad. Pikk pats on minu arvates nii seksikas. Õhh! Mida arvate sellistest kontorirotid?! Muusikamaitsest ilmselt olen viidud..... Vanilla ninja mai äss......
--------- 03. juuli 2003, kl 21.17 |
mari 03. juuli 2003, kl 21.30 |
aga mina 03. juuli 2003, kl 21.34 |
mutt 03. juuli 2003, kl 23.23 |
UusLaura 04. juuli 2003, kl 00.37 |
Mrs. X 04. juuli 2003, kl 03.37 |
patsike 04. juuli 2003, kl 08.10 |
Briccel 04. juuli 2003, kl 08.23 |
Mulle meeldivad nii paarimilliste juustega mehed :) Üldiselt pikajuukselisi ei vaata üldse, noh, tuttavatega olen lihtsalt ära harjunud.
Kord käisime folgil, nii 4 pikajuukselist ja kiilakas mina. Peale paari õlut leidsid mehed, et teeme nalja, tegid siis endale igaüks kaks kelmi punupatsi pähe. Juuksekummid (lillekeste-karukestega!) saadi kõrvalt poest. Oli eemalt kelmikas vaadata küll :)
B
Kord käisime folgil, nii 4 pikajuukselist ja kiilakas mina. Peale paari õlut leidsid mehed, et teeme nalja, tegid siis endale igaüks kaks kelmi punupatsi pähe. Juuksekummid (lillekeste-karukestega!) saadi kõrvalt poest. Oli eemalt kelmikas vaadata küll :)
B
undiin 04. juuli 2003, kl 08.37 |
Miks mehel ei või pikad juuksed olla?! Eeldusel, et need on pestud ja kammitud muidugi. Kui minna ajas tagasi (rohkem kui natuke), siis ei olnud ju vahet, pikad juuksed olid kõigil peas. Lühikeseks muutusid juuksed (meestel) siis, kui tekkis tarve täisid tõrjuda. Täidega on nüüd jokk aga juuksed võivad olla just sellised nagu ise tahad. See juuste kasv küll pole mingi sootunnus, sellest võiks ju ometi aru saada. Pole tähtis, mis mehel pea küljes on, tähtsaks muutub see, mis pea sees liigub. Seega - mees on ilus, kui ta on minu jaoks mingil põhjusel sümpaatne.
hipi 04. juuli 2003, kl 09.35 |
aga teate, kui kiilakas on stiilselt vormistatud(irw, et siis käib olekuga, habemestiili ja riietega kokku) on väga kena. Paljud näiteks hiphopmaailma tegujad on kiilakad.ning respektitud seega. A see selleks. Hiihii! Poleks iial aarvanud,et nii paljudele meeldivad patsiga mehed. Olen väga meeldivalt üllatunud! Eesti naised on ikka nii toredad ja hea maitsega! (ise ka n). Kõigile hästi vahvat nädalavahetust soovin nüüd!!!!!!!
Eddie 04. juuli 2003, kl 09.51 |
Patsiga poisi ja lakutud juuste vahele mahub veel mitu erinevat varianti. Enamus patsiga tyype on kalkarid jah. Aga mõnele vähesele väga sobib ja muudmoodi ei saakski. Soeng peaks sobima inimese näojoonte ja ka riietumisstiiliga.
Naine kes vaatab, et patsiga cool ja lüh juustega @!#$ on ise idioot.
Naine kes vaatab, et patsiga cool ja lüh juustega @!#$ on ise idioot.
Liisa 04. juuli 2003, kl 10.46 |
jups 04. juuli 2003, kl 11.06 |
pisi 04. juuli 2003, kl 11.09 |
Oleneb mehest. Mulle meeldivad igasugused soengud va pealaelt kiilanevad (parem siis juba päris kiilas) ja vaidlen vastu - kõik pikapatsilised ei ole sugugi takupead. Olen päris kaua nn karvastega suhelnud. Nii palju on tüüpe keda kadestan ilusate juuste pärast. Selliseid terveid, pakse, läikivaid juukseid pole küll veel ühegi naise peas näinud nagu on nii mõnelgi tuttaval meesterahval.
Naine 04. juuli 2003, kl 11.54 |
suss 04. juuli 2003, kl 11.54 |
Üks väike pahe 04. juuli 2003, kl 12.04 |
hipi 04. juuli 2003, kl 15.42 |
Loviise 04. juuli 2003, kl 16.03 |
juta 04. juuli 2003, kl 16.07 |
Minu mehel on u õlgadeni või nac lühemad juuksed. Kui kasvatama hakkas, olin vastu - ja nüüd ei luba ära lõigata. Talle sobib. Juuksed on hoolitsetud ja soengusse lõigatud. Kui keegi temalt juuste kohta küsib, ütleb et ta ei leia põhjust, miks peaks mingite standardite järgi elama - ega ta sõjaväes pole.
eluline kogemus 04. juuli 2003, kl 18.44 |
naine 04. juuli 2003, kl 19.34 |
Mind hämmastab see pealiskaudsus, mis siin foorumis esineb - oluline on kõik väline: pikkus, juuksed jm. Oluline on inimene ise, ärge ülehinnake välimust, tunnetage midagi muud. Ilu ei peitu ainult malli järgi käimises. Mina ei usu, et kellelegi meeldivad ainult üht tüüpi inimesed, silmad lahti ja näete, et ilu ei ole pikas või lühikeses, kiilakas või juuksepahmakas,, peenikeses või paksus.
hipi 04. juuli 2003, kl 19.43 |
Üits tidrik 04. juuli 2003, kl 21.33 |
Lisa postitus