Feministi nurgake
Pikad juuksed mehel
to Näpu 19. veebruar 2007, kl 16.28 |
muura 19. veebruar 2007, kl 16.35 |
muti 19. veebruar 2007, kl 21.09 |
Üldse ei meeldinud. Aga olen elus kogenud, et kõik see, mis minu meelest out on olnud, avaldub millegipärast mu lastes. Pojal kahe aastaga juuksed õlgadest juba allapoole kasvatatud, paksud ja tugevas laines. Millist raha olen mina elu jooksul juuksurisse sellise tulemuse saamiseks viinud. Juustel pikkust ei siiani.
Aga tal 30-ni veel aastakümme aega. Mulle tundub üsna mehine. Ilmselt ei ole ma objektiivne, tolerantne küll.
Igatahes oli mul noorpõlves kindel seisukoht: mees ei tohi minuga juuste ilu poolest võistelda. Mul need viletsad ja nii tekiks alaväärsuskompleks. Oma mehel paksud lühikesed juuksed. Jääb lootus, et minija võib olla ilma alaväärsuskompleksita :-)
Aga tal 30-ni veel aastakümme aega. Mulle tundub üsna mehine. Ilmselt ei ole ma objektiivne, tolerantne küll.
Igatahes oli mul noorpõlves kindel seisukoht: mees ei tohi minuga juuste ilu poolest võistelda. Mul need viletsad ja nii tekiks alaväärsuskompleks. Oma mehel paksud lühikesed juuksed. Jääb lootus, et minija võib olla ilma alaväärsuskompleksita :-)
Nii rõve 20. jaanuar 2021, kl 22.33 |
vist ei 25. jaanuar 2021, kl 18.06 |
Lisa postitus