Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Figuur
Agaavisiirup vs mesi
 
Magus 30. märts 2017, kl 14.57
Kas keegi teab kumba oleks küpsetises tervislikum kasutada, kas agaavisiirupit või mett?
 
Ükskõik 30. märts 2017, kl 16.07
Pole ju suurt vahet - mõlemad sisaldavad fruktoosi ja mesi kuumutamisel kaotab oma bioaktiivsuse.

Kumb sulle rohkem maitseb, seda kasutagi.
 
kaabakas 30. märts 2017, kl 23.55
ehh.. korralikku mett küpsetises kasutada - puhas raiskamine..
 
:) 31. märts 2017, kl 08.50
Tead, raiskamine oleks, kui mul purkide viisi mett lihtsalt seisaks ja seisaks ja seisaks. Ega teda lõputult niisama suhu panna jõua. Kasutan igal pool, nii küpsetistele kui lihale, kapsale, kastmetele, mida just magustada vaja on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!