Siiski, 2020. aasta algus toob rohkem tööd kui lõbu, mistõttu on aeg panna paika oma prioriteedid. Lisaks koged aasta alguses palju muutusi, mistõttu pööra neile nüüd erilist tähelepanu.

SÕNN: sa mõistad, et tõesti on käes uus ajastu

Kas oled valmis oma järgmiseks seikluseks, Sõnn? 2020. aasta toob endaga palju õppetunde, arengut ja võimalusi ning viib su tähelepanu vahelduseks pikaajalistele eesmärkidele. Mis on sinu unistused alanud aastaks? Olgu selleks siis mõni põnev koolitus välismaal või esimese raamatu valmis kirjutamine, jaanuaris lood selleks kõigeks vundamendi ja nende eesmärkidega kaasnevaid muutusi tajud veel mitu aastat. Mis põhiline: kuula oma südant.

NEITSI: teed lõpuks asju, mis tunduvad õiged

Kui see teeb sind õnnelikuks, ei saa see ju halb olla. Käes on aeg jääda iseendaks ja leida enda seest üles oma sisemine laps. Sel hooajal ootab sind ees palju kunsti, romantikat, kirglikke projekte ja rõõmu. Seega, vahet pole, kas armud või näed vaeva mõne loomingulise projektiga, nüüd on sinu aeg. Ja kuigi sa oled südamest pigem andja, siis jaanuarikuus tasub olla pisut isekas.

KALJUKITS: sa tähistad oma võite

Uus aasta toob kaasa positiivseid muudatusi ja võimalusi, mis muudavad su elu. Nüüd on aeg lõigata seda, mida oled korduvalt mõõtnud ja heita endalt ussinahk. Lisaks võid tunda vajadust panna paika mõned piirid ja kui sa seda teed, ära mõtle liiga palju. Oma suhete hoidmine on kahepoolne tee ja kui sa ei saa midagi vastu, siis tee, mis vaja, et õnnelikumana edasi minna.

Allikas: elite daily