Kaksikute 1. dekaad

22. mai — 31. mai
Element õhk, juhtplaneet Merkuur

Esimesel dekaadil sündinuna olete ilmselt Kaksikute märgi tüüpiline esindaja. Et planeet Merkuur valitseb mõistust, intellekti ja mõtlemisprotsesse, olete arvatavasti vägagi intelligentne, kiire mõtlemisega ja vaimukas. Oskate suurepäraselt suhelda, naudite mõttetööd ja teile võib pinget pakkuda teaduskarjäär.

Teid võivad tihtipeale vallata vastuolulised tujud ja emotsioonid. Nii mõnigi kord leiate end olukorrast, kus mõistus ütleb üht, süda aga teist, teie aga olete segaduses ega tea, kumba usaldada. Lõpuks teete otsused ilmselt ikka mõistuse häälest lähtudes.

Peale erakordse intelligentsuse on teil ka suurepärane väljendusoskus. Sõnaosavus annab teile eelise teha karjääri valdkondades, kus on vaja suhelda, kirjutada või teisi õpetada.

Olete uudishimulik ja õpite huviga uusi asju, samas aga ka tüdinete kiiresti. Võite teha paralleelselt mitut eri tööd või arendada samaaegselt mitut armusuhet. Naudite teeloleku tunnet, teile on loomulik, et elu on pidevas muutumises. Tahate palju reisida ja ringi liikuda.

Olete kiire taibu ja väga hea huumorimeelega. Tänu sellele olete populaarne ja teil on palju sõpru-tuttavaid, ent suhtlus nendega on tihtipeale pigem pinnapealne. Harva saate kellegagi väga lähedaseks, eelistate pigem distantsi hoida. Teis on omajagu perfektsionisti, ootate palju nii endalt kui ka teistelt. Teie elus on ilmselt aegu, kui olete enda puhul ülemäära kriitiline.

Kaksikute 2. dekaad

1.–11. juuni
Element õhk, juhtplaneedid Merkuur ja Veenus

Teie iseloomus annavad tooni Kaalude märgile omased jooned. Olete võluv, karismaatiline ja loominguline. Tänu oma loomulikule sarmile saavutate just seda, mida soovite.

Olete nutikas ja kui suudate keskenduda, võite karjääriredelil väga kõrgele jõuda. Kuna teil on suurepärane suhtlusoskus ja loominguline natuur, võite olla edukas kirjanik, näitleja või teha ilma meelelahutusmaailmas.

Seega karjäär, milles saate ühendada teile omase sarmi, loomuliku karisma ja briljantse suhtlusoskuse, võib olla teile väga edukas. Nii silmast silma vestlustes kui ka suurema rahvahulga ees suudate ladusalt ja mõjuvalt sõna võtta.

Hea organisaatorina tunnete end suurepäraselt üritusi korraldades, olete meeldiv võõrustaja ja teie kodu uksed on ilmselt alati avatud värvikale seltskonnale. Vastassoole jääte kergesti silma, küllap keerleb teie ümber pidevalt austajaid. Ent ega neil teiega kerge ole — ehkki tutvused tekivad justkui iseenesest ja te naudite teravmeelseid vestlusi ja flirtimist, ei seo te end kuigi kergesti.

Armastus võib küll kiirelt lahvatada, ent leek võib peagi taas kustuda. Maailm on huvitavaid inimesi täis ja teie rahutu loomus ei pruugi võimaldada ühele ainsale partnerile keskendumist.
Teie mõtted võivad nii mõnigi kord hajali olla. Vahepeal suudate küll suurepäraselt keskenduda, ent järgmisel hetkel võite olla lausa naeruväärselt hajameelne.

Kaksikute 3. dekaad

12.–21. juuni
Element õhk, juhtplaneedid Merkuur ja Uraan

Teid iseloomustab originaalsus, paindlikkus ja optimism. Võiks öelda, et olete omajagu veevalajalik Kaksik. Teie omapärane mõtteviis ja geniaalne mõistus teevad teist tavatu isiku, kellel võib olla ebaharilikke uskumusi, põhimõtteid ja ideid.

Olete iseseisev ja iseteadlik, ilmselt ei pea te vajalikuks pingutada selle nimel, et teistele inimestele meeldida ega põe seepärast, mida keegi teist arvata võiks. Suhtute kaasinimestesse eelarvamustevabalt, tunnete huvi nende mõttemaailma vastu ja loote kergesti uusi tutvusi. Tunnetate, et vabadus on väga tähtis ja teil on õigus elada oma elu viisil, mis on teie arvates õige.

Olete loomult liider, teie ümber võib koguneda inimesi, kes on valmis teid järgima ja teile järgnema. Suhtlusvõrgustik on teile oluline, meeleldi kuulute organisatsiooni, mis ühendab teile sarnase mõttelaadiga inimesi ja olete seal ideede generaatoriks. Teis on palju elulusti ja teadmishimu.

Vaatate maailma optimistliku pilguga ja lähete igale päevale vastu kui uuele põnevale seiklusele. Teile meeldib end põnevates olukordades proovile panna, palju reisida ja pidevalt midagi uut õppida. Elu peab olema vaheldusrikas, rutiini on teil raske taluda. Teil on palju huvisid.

Vastassooga tutvusi luues on teile tähtis vaimne klapp. Tahate, et teil oleks teise inimesega koos huvitav olla, ent kui tunnete, et keegi üritab teie külge klammerduda, tundub see ahistav ja üritate kiiresti põgeneda. Ka lähisuhteis vajate palju vabadust, oma ruumi.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?