Täna avaldame Vähi tähtkuju kirjelduse:

Vähi 1. dekaad

22. juuni — 2. juuli
Element vesi, juhtplaneet Kuu

Võiks öelda, et olete sündinud koos suvega — igal aastal algab suvi hetkel, kui Päike siseneb sodiaagiringil Vähi märki. Teie puhul on kõik Vähi tüüpilised omadused veelgi võimendunud. Teid iseloomustab tundlikkus, heasoovlikkus, suuremeelsus ja kõrge loovus, aga ka tujukus ja õrnahingelisus.

Teie emotsionaalne ja tundlik teadlikkus teeb teist tõelise selgeltnägija. Teile on omane tajuda, mida teised inimesed mõtlevad ja tunnevad. Soovi korral võite te seda loomulikku võimet edasi arendada, et kasutada seda teiste aitamiseks.

Just nimelt teiste aitamine on see, mida teile kõige rohkem meeldib teha. Olete väga lahke ja alati valmis teistele toeks olema. Te ei oota oma saavutuste eest suurt tunnustust, rahulolutunde loob see, kui saate midagi teistele anda. Ihkate turvatunnet ja armastust, lähedased peresuhted on teile ülimalt olulised. Kõige õnnelikum olete lähedaste sõprade ja pere keskel, kus teate kindlalt, et teid armastatakse, austatakse ja imetletakse just sellisena, nagu te olete.

Armusuhteis olete siiras ja truu, kohati ehk isegi liiga klammerduv. Küllap olete ka väga loominguline ja saate oma andeid ära kasutada. Probleemiks võib osutuda liigne sentimentaalsus. Rasketel aegadel kipute alla andma, masendusse laskuma ja oma koorikusse pugema. Teile tuleks kasuks õppida abi küsima nendelt, kelle toetamisse te nii palju panustanud olete.

Vähi 2. dekaad

3.–12. juuli
Element vesi, juhtplaneedid Kuu ja Pluuto

Teid iseloomustab salapära, müstika ja selgeltnägemisvõime. Peale tüüpilise Vähi natuuri löövad teie puhul välja skorpionlikud loomujooned. Otsuste tegemisel saate toetuda oma tugevale intuitsioonile.

Küllap olete tagasihoidlik ja kinnine inimene, kes ei taha end kuigi palju teistele avada. Ilmselt ei tea mitte keegi teist päris kõike. Lasete endale lähedale vaid väheseid, usaldate pereliikmeid ja südamesõpru.

Armusuhe on teile täiuslik juhul, kui saate teist inimest nõnda palju usaldada, et talle oma süda avada. Oskate väga hästi saladust hoida. Ilmselt on teil endal nii mõnigi hästi varjatud saladus ja küllap on teisedki teile oma saladusi pihtinud. Nii sõbrana kui ka armastajana olete üdini lojaalne.
Erinevalt teistest Vähkidest, ei luba te tunnetel mõistuse üle kontrolli saada. Ehkki olete emotsionaalne ja tundlik, on teil ka analüütiline mõistus, mis aitab teid otsuste tegemisel.

Keerukates olukordades, kus mõistus ütleb üht ja süda teist, jääb enamasti peale mõistuse hääl.
Teil on suur hellusevajadus, kõige õnnelikum olete lähedases ja turvalises armusuhtes. Pühendate oma väljavalitule palju aega, armastust ja lojaalsust ja ootate, et ta vastaks samaga. Kui teie suhe proovile pannakse, olete valmis elu eest pingutama, et taastada õnn ja harmoonia.

Teie nõrgemaks küljeks on kalduvus olla väga armukade ja eeskätt endale selle tundega haiget teha.

Vähi 3. dekaad

13.–23. juuli
Element vesi, juhtplaneedid Kuu ja Neptuun

Teid iseloomustab intuitiivsus, empaatiavõime ja optimism. Teie puhul ilmnevad peale Vähi omaduste ka Kalade sodiaagimärgile omased jooned.

Olete suur unistaja, teil on elav kujutlusvõime. Väga võimalik, et teil on annet ilukirjanduses. Võib-olla kirjutate luuletusi sahtlisse, võib-olla teete aga loomingulist tööd. Teile loomuomane lahkus ja kaastundlikkus teevad teid väga empaatiliseks, suudate hästi mõista teiste inimeste tundemaailma.

Teid vaimustavad ebatavalised ja müstilised teemad. Üleloomulikkus ja spiritism paelub teid, samuti võib huvi pakkuda eri rahvaste kultuur ja religioon. Teie unenäod võivad olla väga värvikirevad, küllap saate nende kaudu suuniseid ka igapäevategemisteks.

Olete paras romantik, unistate suhtest tõelise hingesugulasega. Kui armute, kipute armastatut idealiseerima, mõtlete talle juurde häid omadusi, jättes vead täiesti märkamata. Kuna teie ootused partnerile on väga kõrged, kohati isegi ebarealistlikud, võib tekkida olukordi, mis panevad teid armastuses pettuma. Õnneks saate loomuomase optimismi toel pettumustest peagi üle ja jätkate hingesugulase otsinguid.

Kui elu liiga raske tundub, põgenete lihtsalt oma roosasse unelmatemaailma. Rutiinsete kohustuste täitmine ja tähtaegadest kinni pidamine võib mõnikord raske olla. Vajate aeg-ajalt üksiolekut, näiteks selleks, et saada paremat kontakti oma sisemise minaga, mediteerida ja intuitiivseid oskusi arendada.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?