Täna avaldama Kaljukitse kirjeldused.

Kaljukitse 1. dekaad

22. detsember — 1. jaanuar
Element maa, juhtplaneet Saturn

Olete kannatlik, sihikindel ja valmis tublisti tööd murdma. Ehkki töökad on kõik Kaljukitsed, avaldub see omadus esimesel dekaadil sündinute puhul eriti tugevalt. Kui midagi ette võtate, tegelete sellega suure pühendumusega, teil on jõudu ja tahtmist alustatud projektid alati ka lõpule viia. Teil on tohutult kannatust.
Vastanduva iseloomuga inimesed — need, kel pea pilvedes ja tujud pidevalt vahelduvad — panevad teie kannatlikkuse pidevalt proovile, ent enamasti suudate ikkagi rahulikuks jääda. Teil on jalad kindlalt maas. Teile ei meeldi unistada, teie eesmärk on midagi reaalselt korda saata. Olete väga lojaalne, kiindute sügavalt neisse, kellest hoolite. Proovite teha kõik, et armastatud inimestele turvaline elu ja materiaalne kindlustatus tagada. Võite lähedased sellega lausa ära hellitada.
Teile on tähtis kõrge positsioon ja materiaalne heaolu. Tänu sellele näevad teised, kui edukas te olete ja see paneb neid teisse austusega suhtuma. Teile pole tähtis, et teid armastataks või jumaldataks, peamine on austus ja lugupidamine. Teil on tohutu potentsiaal eduka karjääri tegemiseks, sobite hästi töötama riigistruktuuris. Võimalik, et peate pingutama palju aastaid, tõelise läbimurdeni jõuate aga alles väärikas vanuses. Tänu kangekaelsusele ja visadusele saavutate oma eesmärgi ükskord niikuinii!
Tippjuhi ametikohal töötades olete karm, kuid õiglane. Teie probleemiks võib olla see, et näete toimuvat liiga mustades värvides ja kannatate masenduse all.

Kaljukitse 2. dekaad

2.–11. jaanuar
Element maa, juhtplaneedid Saturn ja Veenus

Veenuse mõju pehmendab tunduvalt Kaljukitsele tavapäraselt omast karmust ja tõsidust, andes teile omajagu sarmi ja seltskondlikkust. Olete võluv, loominguline ja kohanemisvõimeline. Loote endale tugeva tugivõrgustiku inimestest, kellele saab loota ja kellelt eri olukordades nõu ja abi küsida. Ehkki teile on iseloomulikud juhivõimed, olete pigem meeskonna hing kui positsioonikas tippjuht. Nii praktiline meel kui ka loomingulisus on teile omased. Kui oma loomingulisi oskusi targalt kasutate, võite nende abil edu saavutada ja hästi teenida.
Tohutu ambitsioonikus ja võime järjekindlalt töötada võib teid suure tõenäosusega tippu viia. Olete seda meelt, et kui töö juba väärib tegemist, siis tuleb see ära teha nii hästi kui vähegi võimalik. Teid iseloomustab sihikindlus ja maksimalism. See ei kehti ainult karjääri, vaid ka sõprus- ja armusuhete vallas. Te ei armu küll tihti, ent kui see teiega juhtub, on tunded tugevad ja püsivad. Olete armastatule täielikult truu ja pühendate talle palju tähelepanu ja kiindumust. Ka sõbrad võivad teie peale alati kindlad olla.
Teie nõrk külg on see, et enesekindlus võib mõnikord kõikuma lüüa. Teiste arvamus on teile tähtis ja kui te ei ole piisavalt edukas, võite end väärtusetuna tunda. Vahetevahel võivad teid vallata pessimistlikud meeleolud.

Kaljukitse 3. dekaad

12.–20. jaanuar
Element maa, juhtplaneedid Saturn ja Merkuur

Teid iseloomustab intelligentsus, lojaalsus ja distsiplineeritus. Teile meeldiks, kui maailmas oleks kõik korrapärane ja süsteemne, määramatuse tunne muudab teid ebakindlaks. Töötate oma plaanid alati detailideni läbi, te ei jäta midagi juhuse hooleks. Ehkki teile meeldivad ilusad asjad, peab neil teie arvates alati olema ka praktiline funktsioon. Teil on kiire ja süsteemne mõtlemine ja kui saate üle oma kaasasündinud tagasihoidlikkusest, võib teist saada suurepärane suhtleja.
Teie intelligents koos loomuomase saavutusvajadusega annab teile häid võimalusi valdkondades, mis nõuavad nutikust ja täpsust, võimet märgata pisimaidki detaile. Näiteks juura, õiguskaitse ja õpetamine on erialad, milles võite silma paista.
Nii töö-, sõprus- kui armusuhetes olete väga lojaalne ja pühendunud. Ehkki suhtlete paljudega, läheb teil aega selleks, et teist inimest usaldama hakata. Aga kui juba kord olete kellegi oma südamesse lasknud, võite teda seal suure hoolega hoida kas või surmani. Olete nõudlik nii iseenda kui ka teiste inimeste suhtes. Püüdlete täiuslikkuse poole ja väga harva juhtub, et oma saavutustega täitsa rahule jääte. Alati saab ju paremini! Kipute ka teisi õpetama ja kritiseerima.
Teie probleemiks võib olla see, et olete küllaltki tugevasti mineviku küljes kinni. Põete kunagi tehtud vigade pärast ja kannate vimma nende peale, kes on teiega halvasti käitunud.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?