Täna avaldame Skorpioni kirjeldused.

Skorpioni 1. dekaad

24. oktoober — 2. november
Element vesi, juhtplaneedid Pluto ja Marss

Ehkki väliselt jätate külma mulje, iseloomustab teid sisemine põlemine, kirg ja ambitsioonikus. Tavapärast Skorpioni horoskoopi lugedes tunnete omajagu äratundmisrõõmu — olete selle päikesemärgi kõige puhtam esindaja.

Paistate teistele salapärane ja ahvatlev, ilmselt on teil austajaid, kellel aga on väga raske teile lähedale pääseda. Teile meeldivad väljakutsed ja võimalus end tihedas konkurentsis proovile panna. Oma eesmärkide nimel töötate väsimatult, soovite saavutada edu nii emotsionaalses kui ka rahalises mõttes. Peate tundma end täiesti rahuldatuna igas eluvaldkonnas, teile ei meeldi vähesega leppimine ega mingid poolikud lahendused.

Jätate teistele mulje, et olete jahe, mõistuspärane ja külmalt kalkuleeriv. Oskate manipuleerida olukordade ja inimestega kindlakäeliselt, enda kasu silmas pidades. Kuid selle külma ja kalkuleeriva välisilme all on kirg ja tuli, mis on teie tegelikuks liikuma panevaks jõuks.

Seksuaalenergia on teatavasti eluenergia, teie puhul mängib seks ja sensuaalsus väga olulist rolli. Loomulik viis oma armastuse väljendamiseks on teha seda seksi kaudu. Kui teie seksuaalelus on probleeme, olete sisemiselt õnnetu ega suuda rahule jääda ka muudes eluvaldkondades toimuvaga. Armastuses olete mitte ainult kirglik, vaid ka truu. Vajate tugevat partnerit, kellesse austusega suhtuda ja kellele täielikult pühenduda.

Skorpioni 2. dekaad

3.–13. november
Element vesi, juhtplaneedid Pluuto, Marss ja Neptuun

Olete intuitiivne, tagasihoidlik ja kinnine, küllap olete andekas kunstis. Teie iseloomu juures võivad avalduda Kalade märgile iseloomulikud jooned. Teie tundeelu ja fantaasiamaailm on intensiivne ja värvikirev, ent te ei paota selle ust naljalt mitte kellelegi. Võite olla lausa nii häbelik, et teile ei meeldi end avada isegi oma pereliikmetele ja parimatele sõpradele.

Kui öeldakse, et igal Skorpionil on mõni hästi varjatud saladus, siis teil on neid ilmselt õige mitu. Eelistate pigem vaikselt tagaplaanil töötada, tähelepanu keskpunkti sattudes tunnete end ebakindlalt. Vajate enda ümber ruumi, rahu ja vaikust, aeg-ajalt lausa peate saama üksinda olla, et segamatult sukelduda oma kõrgelennulistesse unistustesse.

Olete suuremeelne ja tähelepanelik armastaja, kellele on tähtis nii tugev hingeline side partneriga kui ka rahuldust pakkuv seks. Olete osav võrgutaja, kasutate oma võimeid selleks, et oma eesmärke saavutada. Jätate vastassoole salapärase, isegi müstilise mulje, nad võivad teie võlude tõttu kergesti pea kaotada.

Võite olla kunstis väga andekas, teil on eeldusi saada kunstnikuks, kirjanikuks või muusikuks. Kuid teile ei ole loomuomane püüelda kuulsuse ja rikkuse poole — liigne ujedus hoiab teid tagasi. Teie meeleolud on kõikuvad, kord olete laineharjal, ent seejärel võite sügavalt põhjast läbi käia. Tujude vaheldumine võib olla väga intensiivne ja kaaslastele mõistetamatu. Neile võib tunduda, et nad on teid tundma õppinud, ent te suudate neid siiski ikka ja jälle üllatada.

Skorpioni 3. dekaad

14.–22. november
Element vesi, juhtplaneedid Pluuto, Marss ja Kuu

Teid iseloomustab tahtejõud, hoolivus ja tundlikkus. Avalduda võivad Vähi päikesemärgile omased jooned. Olete vägagi tahtejõuline ja suudate kõikvõimalikele kiusatustele otsusekindlalt vastu panna. Kui olete otsustanud mingi projekti ellu viia, siis annate endast parima, et see tõepoolest suurepäraselt õnnestuks.

Sama kehtib ka suhetes — püüdlete visalt õnne poole ka siis, kui see toob kaasa eneseohverduse. Teile meeldib hoolitseda nende eest, kellest hoolite. Teile on omane emalik käitumine. Kui armastate, siis väga sügavalt ja truult, ja tunnete rõõmu ja rahuldust sellest, kui saate armastatud inimese õnnelikuks teha ja kaitsta tema huve.

Teil on ka kaaslase suhtes kõrgendatud ootused — tahaksite, et temagi teie eest niisama hellalt hoolt kannaks, kuid niivõrd pühendunud inimest on raske enda kõrvale leida. Luhtunud armusuhteid elate valusalt üle, ent toibudes hakkate taas otsima ideaalset partnerit — olete kindel, et kuskil on olemas inimene, kes on teie tõeline hingesugulane.

Vastassoole mõjute atraktiivsena, ent võite mõne neist eemale peletada just seetõttu, et kiindute väga sügavalt ja näitate seda ka välja. Veemärgile omaselt on teil hea vaist ja tundlik hing. Olete isegi tundlikum, kui tunnistada suudate, võite väga kergesti haiget saada ja hiljem kaua haavu lakkuda. Teiste ebasõbralikud sõnad või mõtlematud teod võivad teid tugevasti haavata. Sellegipoolest üritate tugevana näida ja varjate oma haavumist teiste eest. Kui olete õnnetu, tõmbute üksindusse.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?