Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja suhete osas on näha, et sinu jaoks on saabunud ühelt poolt muretu ja rõõmus periood, mis oma mängulisusega pakub sulle vaheldust ja rutiinist väljumist. Teiselt poolt aga oled püsimatu ja võid kalduda ka kergemeelsusele. Sa ei võta suhteid piisavalt tõsiselt ega pööra kaaslasele küllaldaselt tähelepanu. Katsu need kaks poolt endas harmooniliselt toimima saada, nii kindlustad enda ja partneri jaoks parima lõpplahenduse.

Tööasjades oled väga konkreetne ja sihikindel. Tegutsed ainult viimase detailini läbi mõeldud otsustest lähtuvalt. Praegu on sinu jaoks väga hea aeg uute ideedega välja tulemiseks. Nende realiseerimine läheb hõlpsalt ja viljakalt, kuna suudad oma plaanidesse kaasa haarata ka teisi.

Tervise osas võib sel kuul ette tulla väiksemaid probleeme, külmetusi või kergemaid spordivigastusi. Sellest tulenevalt võib ka esineda kerget meeleolulangust või muretsemist, kuna tunned, et haigestumine võib su plaanid sassi lüüa.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse osas on aprill sinu jaoks väga positiivne kuu. Üldine õhkkond sinu ümber on kantud romantikast ja sensuaalsusest. Võid kogeda spontaanset armumist, nautida õnnelikku intiimsuhet või rõõmustada ka lihtsalt flirtimise üle. Igal juhul tunned end õnnelikuna ja rahulolevana ning naudid positiivseid suhteid vastassooga.

Tööalaselt tunnetad enda ümber olevat pinget ja sulle suunatud kõrgeid ootuseid, mis võivad olla põhjustatud uuenenud tööülesannetest, mis sulle esmapilgul keerukad ja arusaamatud tunduvad. Samas on näha, et kipud olema rohkem stressis, kui reaalne olukord seda võiks põhjustada. Leia endas sisemine kindlus, see lihtsustab keerulistes olukordades toime tulemist.

Tervise üle sa sel kuul kurta ei saa. Lubad endale küllaldaselt und ja piisavalt liikumist, mis on praegu sinu puhul hea enesetunde aluseks. Kuna käesolev periood on hästi viljaka energiaga, siis on hetkel naisterahvaste jaoks ka suurepärane aeg rasestumiseks.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas ootab sind sel kuul ees muudatus, mis toob kaasa positiivseid arenguid. Esiplaanil on peresuhted ja harmoonia kaaslaste vahel. Praegu on sinu jaoks väga olulised turvalisus ja stabiilsus, mis aitavad sul tunda end kindlana ja armastatuna. Ära karda ka oma emotsioone ja mõtteid selgelt väljendada, see muudab suhetes pildi ainult selgemaks.

Tööelus tunned, et sul on kanda raskem koorem, kui hetkel suudad taluda. Midagi ei juhtu, kui võtad endale pisut aega hingetõmbeks ja puhkamiseks. See mõjuks sulle ainult positiivselt, aidates näha suuremat pilti ja mitte keskenduda liigselt mõnele ebaolulisele detailile.

Tervis ei ole halb, kuid soovituseks oleks praegu lubada oma ellu rohkem positiivseid emotsioone ja ka lihtsaid igapäevaseid naudinguid. Muidugi ei saa alahinnata tervislike eluviiside tähtsust, kuid just praegu vajad sa oma sisemise tasakaalu jaoks pisut enam meelelisi naudinguid pakkuvaid elamusi.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on sinu jaoks praegu rahulik periood, kus keskendud pigem olemasolevale ning naudid käesolevat hetke. Sinu ümber on palju sellist, mida tasub hinnata ja mille üle õnnelik olla. Oled sisemiselt rahulik ja mõjud tasakaalustavalt ka oma kaaslasele. Suudad luua enda ümber täieliku armastuse idülli.

Tööasjades pead olema sel kuul konkreetne ja sisemiselt tugev. Sul tuleb silmitsi seista vanade muredega, mis on äkitselt taas päevakorda kerkinud ja mida ei saa jätta lahendamata. Mõtle hoolikalt läbi oma eesmärgid ja kui vaja, kasuta ka radikaalseid meetmeid, sest sinu ülesanne on praegu luua endale selgem ja probleemidest vaba tulevik.

Tervis on sel kuul väga hea. On tõenäoline, et proovid mõne hea sõbra soovitusel sinu jaoks uut ja põnevat spordiala või katsetad huvi pärast mõnd teraapiat. Igal juhul annab see sinu tervise ja enesetunde jaoks positiivse laengu.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse osas oled sel kuul pinges ja kardad, et keegi võib sinu suhtet ohustada. Tunnetad, et sul on rivaal, kes häirib sinu hingerahu ja kindlust. Kõige targem on praegu säilitada kaine mõistus ja võtta asju võimalikult rahulikult. Parim tee selguse saavutamiseks oleks vestlus, mis hajutaks kahtlused ja teeks kõigile osapooltele selgeks teise poole ootused ja soovid.

Tööalaselt saad tunda heakskiitu ja tunnustust. Sinu oskusi märgatakse ja sellest tulenevalt võid saada väga huvitava pakkumise osaliseks. Eriti hea kuu saab olema neil, kes tegutsevad mõnd kunstiliiki puudutavas valdkonnas.

Tervis on heas korras, tunned end olevat täis elujõudu ja positiivsust. Oled energiat täis ning süstid seda ka oma lähedastesse. Eritliselt hästi ja tasakaalustavalt mõjuvad kõik sportlikud ja tervisega seotud ettevõtmised, mida teed koos kaaslastega.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on sel kuul sinu jaoks keerukam aeg. Sul on suured plaanid ja ootused, kuid millegipärast kardad neid ellu viia. Heitud ka lihtsamatest takistustest ja kipud kergesti alla andma. Soovituseks võiks siinkohal olla hingelise stabiilsuse saavutamine, mis laseks olla avatum oma partneriga ja suurendaks julgust oma tõelistest soovidest rääkimiseks.

Tööalaselt pead olema sel kuul kindlameelne, sest sinu moraalne tugevus, head kavatsused ja veendumused pannakse proovile. Sulle võidakse anda sinu põhimõtetega vastuolus olevaid tööülesandeid, mis võivad küll majanduslikult kasu tuua, kuid mille õigsuses sa tugevalt kahtled.

Tervise seisukohalt on ainsaks soovituseks sulle praegu kevade täiel rinnal nautimine. Kõige paremini mõjub sulle värskes õhus sooja kevadpäikese nautimine. Saadav positiivne emotsioon turgutab nii sinu immuunsüsteemi kui ka hinge.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse osas saad sel kuul nautida õnne ja rahulolu. Pigem on tegemist küll kergete lõbustuste ja hea seltskonna nautimisega, kuid see ongi just see, mida praegu vajad. Juhul kui oled üksik, siis ootavad sind uued huvitavad tutvused, mis saavad alguse sõpradega ühisel koosviibimisel.

Töö osas tuleb sul sel kuul olla kannatlik ja varuda aega, et suudaksid saavutada enda püstitatud eesmärke. Otsuste tegemisel lähtud ennekõike oma heast sisetundest ja see viib sind ka sihile. Kuigi, tuleb tunnistada, et mitte kõige lihtsamat ja kiiremat teed pidi.

Tervise osas võid sel kuul vajada mõne spetsialisti abi. See ei ole küll mingi tõsisemat liiki häda, kuid siiski on see midagi sellist, mis ise ei möödu ja vajab vastava haridusega inimese sekkumist. Kui oled viivitanud hambaarsti juurde minekuga või tunned, et vajad massaaži, siis on nüüd vaja see käik ette võtta.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses on sind ootamas periood, kus esiplaanil on idee hingesugulase leidmisest, mitte niivõrd füüsilise tõmbe suunas liikumine. Tunnetad, et sinu ellu saabunud inimesega seob sind eriline ja nähtamatu side, mis pakub sulle nii tuge, kui ka olulist õppetundi selles elus.

Tööalaselt pead valmis olema muutusteks. Soovituseks on praegusel perioodil olla hästi avatud ja valmis õppima uusi asju. Sulle antakse ülesandeid, mis esialgu tunduvad võõrad ja võibolla lausa ebahuvitavad, kuid aja jooksul näed, et uued kogemused tulevad sulle pikemas perspektiivis kasuks.

Tervise osas oled võtnud ohjad tugevalt enda kätte. Seoses saabunud varakevadega naudid rohkelt värskes õhus viibimist ja tunned tugevat energiatulva, mis paneb sind veelgi aktiivsemalt enda tervise ja heaolu nimel pingutama.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuses ootavad sind päikeseküllased ajad. Suhted on selged ja soovid konkreetselt sõnastatud. Partneritevaheline harmoonia on praegu täielik. Kuna tunned end turvaliselt, siis oled varasemast rohkem avatud, mis lähendab sind oma kaaslasega veelgi rohkem. Hea aeg on ka neile, kes alles otsivad armastust, kuna suhtealased energiad on hästi aktiivses liikumises.

Tööasjus pead nüüd mõnda aega taluma rutiini ja olema kannatlik, et mitte tagant kiirustada asjade loomulikku arenguprotsessi. Kui ootad kiireid tulemusi ja lihtsaid lahendusi, siis pead kahjuks pettuma. Praegu viib sind sihile oskus oodata.

Tervise osas on sul sel kuul oht oma tugevus proovile panna. Kipud oma vastupidavust jahedatele ilmadele üle hindama ja sellega võid ise mõne kergema külmetushaiguse kaela tõmmata. Peaksid olema pigem ettevaatlik kui hulljulge, see hoiab terviseprobleemid eemale.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses on praegu aeg, kus kõik emotsioonid on väga intensiivsed ning kohati võib lausa ette tulla liigset dramaatilisust. Otsustele järgneb kiire tegutsemine ja ka tulemused ei lase end kaua oodata. Väga suur võimalus on suhetel jõuda uuele tasandile, mis pakub suuremat lähedust ja kiindumust.

Tööalaselt oled kinni jäänud ühe projekti või teema juurde, mis kuidagi edeneda ei taha. Vajadusel astu samm tagasi, et näha suuremat pilti. Ära keskendu liigselt detailidele, vaid tegutse selle nimel, mis on tõeliselt oluline edu saavutamisel.

Tervise osas on väga oluline positiivne mõtlemine ning vaheldus, mis tõmbaks su rutiinist välja. Kui liiga pikalt ühte ja sama asja teha, siis keha harjub ning arengu asemel tekib seisak. Proovi midagi uut ja näed, et tunned end üsna pea palju energilisemana.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuse ja suhete vallas on praegu sinu jaoks väga hea aeg. Sinu romantilistele tunnetele vastatakse ning saad tunda vastassoo kõrgendatud tähelepanu pea igal sammul. Nüüd on sinu asi teha valik, kes neist mitmest austajast vääriks tõeliselt kohta sinu kõrval.

Tööalaselt tuleb sul samuti valikutega tegeleda. Sul on erinevaid pakkumisi ja põnevaid projekte, millega sooviksid tegeleda, kuid fakt on see, et igale poole sa ei jõua. Seepärast kaalu hoolega, mis on tõeliselt väärt panustamist ning keskendu ühele asjale täie tähelepanuga.

Tervise osas ei saa sa sel kuul küll väga kurta, võibolla vaid väsimuse üle. Tunned, et vajad lisaenergiat ja motivatsiooni selleks, et oma tegemistega hakkama saada. Ära tunne süümepiinu kui vajad puhkust, võta endale mõni hetk, et hinge tõmmata, see paneb sind edaspidi ainult kiiremini edasi liikuma.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses saad nüüd kogeda rahuldustpakkuvat perioodi. Se tead täpselt, mida tahad ning oled kindel ja rahulolev. Väga tõenäoline, et oled just alustanud uut suhet või siis on sinu pikem suhe saanud just nüüd uue positiivse impulsi. Igal juhul oled valmis edasi liikuma ja end partneri kätte usaldama.

Tööalaselt on oodata kiireid liikumisi, muutusi ja palju põnevaid pakkumisi. Sinu alustatud ettevõtmised leiavad positiivsel lahenduse väga kiiresti ning sellest innustust saanuna sukeldud üha põnevamate tegevuste maailma. Oled väga edukas ja kohati üllatab su võimekus sind ennastki.

Tervise vallas on praegu sinu puhul kõik kinni emotsioonides ja vaimses heaolus. Kui tunned end mingil põhjusel halvasti, siis mõtle hoolikalt läbi, kas oled kusagil vastu enda tahtmist tegutsenud ja sellega endale mõne stressist ajendatud mure tekitanud.