***AMBUR

Paljud ühiskondlikud suhted võivad nüüd jõuda faasi, kus pead olema eriti tähelepanelik, et mitte oma mainet kahjustada. Mõni konkurent võib sulle üles seada midagi lõksutaolist või astud ise millegagi ämbrisse. Ja kui su töödes ja tegemistes on esinenud puudusi, siis nüüd võidakse sinult nende kohta aru pärida. Piltlikult öeldes pannakse proovile su keti kõige nõrgem lüli. Ent Pluuto asend näitab, et kõik need probleemid on ajutised ja mõne aja pärast on kõik jälle kenasti sinu kontrolli all.

***KALJUKITS

Nädala murelapseks võib olla keeruliste asjaolude kuhjumine — või teed ise asjad keeruliseks ning lahenduste asemel keskendud hoopis probleemidele. Hetkel on kõik see, mis on sinu jaoks uus ja tundmatu, sulle veidi hirmutav. Sulle võib tunduda, et sul puuduvad vajalikud teadmises ja oskused mingis uues olukorras toimetulemiseks. Ebakõlasid võib ette tulla ka seoses reisimise ja juriidiliste ettevõtmistega. Kuid soositud on kunsti ja müstikaga seonduv.

***VEEVALAJA

Sellel nädalal võid olla äärmiselt tundlik asjade-esemete „aura“ suhtes — sa võid tunda, kuidas mingi ese tekitab kas hea või halva tunde. Seega ole eriti ettevaatlik pruugitud asjade, eriti muidugi riiete ja ehete soetamisel — võid saada endale eseme, mis võib sind ärritada ja tekitada ebameeldiva tunde. Aga muidugi ka vastupidi — võimalus saada endale „väge ja energiat“ andev vidin — näiteks amulett või talisman.

***KALAD

Päikese vastasseis Kalade valitseja Neptuuniga võib (kuid ei pea) võimendada sinu iseloomu keerukamaid ja tumedamaid külgi ning muuta sind ülitundlikuks ja vastuvõtlikuks — seda nii ilma kui ka teiste inimeste negatiivse mõju suhtes. Kui oled loomupäraselt pessimist, siis nüüd võivad kõik su hirmud ja muremõtted võimenduda. Kui aga oled oma olemuselt optimist, siis nüüd vaatad kõigele läbi roosa udu ning mõtled inimesed ja olukorrad enda jaoks ilusaks.