***AMBUR

Marss liigub Amburis ja moodustab kvadraadi Kalades liikuva Veenusega. Niisiis on oodata üsna rahutut ja pingelist nädalat suhete liinis — see aspekt võimendab kõiki kirgi, nii iha kui viha. Suhete ja eriti armastusega seotud vajakajäämised annavad nüüd eriti tunda ja sellelt pinnalt tekib ka pinge ja rahulolematus. Nädala esimeses osas võivad välja lüüa ka viletsalt tehtud tööde tagajärjed.

***KALJUKITS

Esmaspäevane Merkuuri-Saturni kvadraat nõuab nädala esimeses pooles sinult keskendumist vaid kõige olulisemale. Võimalik on ajapuudus, poolikute tööde kuhjumine ja muud asjad, mis piiravad su tegevusvabadust. Üldse võivad paljud lõpetamisega seotud ettevõtmised tekitada parajat peavalu. Armuasjade rindel pinge küll suureneb, aga muutub ühtlasi ka keerulisemaks ja nõuab sinult häid psühholoogi oskusi.

***VEEVALAJA

Nädal (eriti nädala esimene pool) võib kujuneda üsna pingeliseks just praktilises liinis. Raha, asjade või millegi omamise ja kasutamisega seonduv võib olla seotud väsitava võitlusmomendiga. Ka võib pingeid sündida mingite hüvede või privileegide pinnalt. Suuremate ja kallimate esemete ostmine pole soovitav. Nädala teises osas kipud oma raha- ja äriasju nägema läbi soovmõtlemise prisma.

***KALAD

Nädala esimeses osas võivad sind rõhuda mitmed kohustused, mis ei pruugi olla kõige meeldivamad. Pead olema tasemel ja usaldust õigustama, vastasel korral riskid maine kaotusega. Pühapäeval toimub Kalades Veenuse ja Neptuuni kohtumine — seega on nädala teises pooles õhus palju romantikat ja unistusi. See aspekt soosib loomingulisi natuure, kuid võib ärilises ja rahalises plaanis olla seotud valearvestustega.