***AMBUR

Suures osas kehtib edasi kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta. Oled jätkuvalt valmis võtma suuri riske ja lubama endale asju, mis võivad su mainet kahjustada. Samas oled sa väga elujaatav ja positiivne, mistõttu oled suurepärane ravim pessimistidele ja nukrameelsetele. Siiski on sul endal raske tajuda seda piiri, kus toimub vindi ülekeeramine. Laskud nüüd kergesti igasugustesse liialdustesse, samuti võid mõjuda nahaalselt või pealetükkivalt. Ka vaimses ja intellektuaalses plaanis oled domineeriv — mängid suurima mõnuga maailmaparandajat ja arvad, et vaid sina tead, kuidas asjad maailmas käivad. Ja ka armuasjus haarad initsiatiivi kohe enda kätte.

***KALJUKITS

Nädal sunnib sind sügavalt endasse vaatama — võimalik, et tunned vajadust muuta mõnda oma harjumust või parandada kodust atmosfääri. Sest nädal võibki kaasa tuua keerukusi ja psühholoogilisi probleeme peresuhetes. Usalduse või usaldamatuse küsimus võib tõusta esile ja nõuda mingit otsust. Asjade-esemete tasandil võib olla muret kodutehnika või laiemas plaanis elamine üldse. Ettevaatust tule ja gaasiga!

Kuid romantiline liin lubab sulle ilusaid hetki, nii hingelist kui kehalist ühtesulamist oma kallimaga. Veenuse esmaspäevane sisenemise sinu loovuse, mängulisuse ja naudingute sektorisse toob ka muud rõõmud sulle lähemale.

***VEEVALAJA

Kui oled vaimse töö tegija, siis hoolitse selle eest et juhe kokku ei jookseks! Kindlasti peaksid vaimse töö vahele ka end füüsiliselt koormama ja ajule puhkust andma. Kipud nüüd igale infokillule liiga palju tähelepanu pöörama, igat juhukohtumist enda jaoks üle tähtsustama. Seega püüa vähendada tühisebimist nii reaalses kui virtuaalses keskkonnas. Kuid positiivsel juhul võid leida originaalse lahenduse keerulisele probleemile.

Samuti ole tähelepanelik lepingute sõlmimisel ja tähtsatele paberitele allkirju andes. Võid kokku puutuda moonutatud või propagandistliku infoga. Su teele võivad sattuda nii klatšimoorid kui ka pealetükkivad müügimehed.

***KALAD

Raha, asjad, esemed, omand, omamine, ostmine, võlad-laenud, ühisomand, kasutamine, kasu, väärtuslikkus, väärtused. Need on märksõnad, mis võivad algavas nädalal rohkem esile tulla. Võimaluse korral tuleks nüüd vältida võlgu võtmist ja laenu andmist — nii raha kui ka esemete-asjade näol. Kuid selline rõhutatud asjade maailmale keskendumine on hetkel tingitud sinu hirmust muutuste ees — alateadlikult kardad, et sul puudub maailma ja selles leiduvate asjade üle kontroll. Ehk seepärast tahadki osta ja omada — see annaks justkui kindlustunnet. Sulle ei meeldi hetkel keerulised teooriad ega inimsuhted — asjade lihtne maailm võlub oma konkreetsuse ja selgepiirilisusega.