***AMBUR

Ole nüüd ettevaatlik olukordades, kus kiusatused ja ahvatlused võivast sinust võitu saada. Võimalik, et annab järele mõnele vanale halvale harjumusele või leiutad enda jaoks mõne uue... Kipud ka võtma liiga suuri riske, kuna hindad oma võimeid üle. Samas oled intiimses plaanis äärmiselt tundlik ning võid kogeda vägevat ühtsustunnet oma partneriga. Samuti võib sind tabada võimas inspiratsioon, mistõttu võid hakkama saada tõelise meistriteosega.

***KALJUKITS

Sellel nädalal ei taha sinu tööasjad ja kodused asjad kuidagi kokku sobida. Tööd võib olla palju ja seega jääb kodu vaeslapse ossa. Või siis vastupidi — pühendad end kodu ja pere vajadustele, mistõttu võivad tekkida probleemid töökohal. Teisel tasandil võib sul tekkida tahtmine startida kohe tipust — püüad endale kindlustada olukorda, kus oled teistest paremal positsioonil. Püüad kõik võimalused enda kasuks pöörata.

***VEEVALAJA

Uus nädal võib tähendada mingi energia kulminatsiooni, mil tunnetad justkui noateral kõndimise tunnet — ning sa ei tea, kummale poole sa lõpuks kukud…. Võimalik on nii edu kui läbikukkumine — ja kummalisel kombel võib esialgne edu osutuda läbikukkumiseks ja ka vastupidi. Nädal soosib ka vaimse sisuga meelelahutust, samuti reisimist — kuid siin võivad kulutused kontrolli alt väljuda. Ka tuleks vahet teha olulisel ja ebaolulisel.

***KALAD

Võid uuel nädalal olla üsna hedonistlikus meeleolus ning üritad elult võtta mis võtta annab. Naudingute ja mõnu tagaajamine ei pruugi meeldida su bossile, kelle silmis võid töötajana kõvasti miinuseid koguda. Samas oled romantilises plaanis nüüd võimeline kogema suuremat kirge — võid olla seksuaalses plaanis üsna suure isuga, ent suudad ka ise oma partnerile palju vastu pakkuda. Rahalises plaanis võivad su kulutused olla ebamõistlikult suured. Ka võlad ja laenud ei ole soovitavad.