***AMBUR

Nädal sobib hästi selleks, et ühendada materiaalne-argine ning hingeline ehk alateadvuslik maailm. Sul võib nüüd olla praktilistes asjades hea nina — su intuitsioon on suurepärane, mistõttu sa näed, mida on sulle hetkel vaja ja mis on sulle kasulik. Teisel tasandil soosib nädal kõike eksootilist ja tundmatut. Seetõttu ei teeks paha ette võtta mõni tundmatu teekond, millest saaksid pikaks ajaks inspiratsiooni.



***KALJUKITS

Marsi sekstiil Kaljukitses liikuva Pluutoga annab sulle rohkelt energiat ning võib luua hea võimaluse mõnest takistusest või probleemist vabanemiseks. Nädal soosib suuremate muutuste läbiviimist või vähemalt nende planeerimist. Samuti on soositud asjade uuendamine, parandamine, puhastamine, restaureerimine. Majapidamises võiks ette võtta korraliku suvise suurpuhastuse. Romantiline plaan on salapärane ja paljulubav.



***VEEVALAJA

Nädal võib kujuneda väga oluliseks suhete liinis. Võimalik, et kohtad kedagi, kellest on sul hiljem palju kasu ja abi. Või leiab aset lihtsalt väga romantiline kohtumine, mis toob sulle palju rõõmuhetki. Kuid on ka võimalik, et keegi ebasiiras tegelane püüab sind tõmmata mingisse ettevõtmisse, millel võib olla kahtlane taust. Aga karjääri ja muu ühiskondliku tegevuse osas on sul suurepärased võimalused.



***KALAD

Nädala võnked soosivad kõike uut ja eksootilist — seega liigu võimalikult palju ringi, kogu uusi muljeid, käi kohtades, kus sa varem pole käinud. Pikema reisi alustamine oleks hea mõte, samas tuleks kindlasti teha korralik reisikindlustus. Ka laiemas plaanis peaks nüüd oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Võimalik, et sul tekib tahtmine end hellitada kõige hea ja paremaga — kipud kergesti liialdama nii söögi kui joogiga.