***AMBUR
Kevade algusnädal võib sinus ellu äratada erinevaid soove ja ihasid. Soovid täiel rinnal elu nautida ja tegeleda vaid meeldivate asjadega. Selline suhtumine võib tekitada pingeid sinu ja su töökaaslaste vahel, kuna sinu tegematajätmised peavad teised ära tegema. Teine võimalus on see, et sa võtad ebamõistlikke rahalisi riske või lihtsalt kulutad ülemäära palju. Ka oled sa liiga kinni asjade ja inimeste välises küljes ega märka sisemist, varjatut. Kuid seksuaalses plaanis oled äärmiselt sarmikas ja külgetõmbav.

***KALJUKITS
Kaljukitse märki jõudnud Marss on Päikesega pingelises aspektis. See ei ole üldse halb, kuna annab energiat ja paneb tegutsema. Kui suudad ülepingutamist ja konflikte vältida, siis oled igati edukas ja efektiivne. Lihtsalt jää viisakaks ja ära lase end provotseerida. Ja ära ka ennast teistele liialt peale suru. Eriti taktitundeline tuleks nüüd olla suhetes lähedastega ja pereliikmetega. Ettevaatust nii liikluses kui ka ümberkäimisel loomade, tule ja teravate esemetega!

***VEEVALAJA
Su mõttelend mõnes küsimuses või teemas võib olla nii hoogne, et sa ei suuda ka puhates ennast sellest välja lülitada. Oled küll heas vaimses vormis, kuid kui sa õigel ajal ei suuda lõdvestuda, on tulemuseks stress. Võid ka langeda mõne kinnisidee mõju alla, mis ei jäta sind rahule ka uneajal. Seega hoolitse selle eest, et suudaksid õigel ajal ennast kõigest ebavajalikust välja lülitada. Hoidu ka vaidlustest ja ära sekku sinna, kuhu sind ei vajata.

***KALAD
Elu materiaalne ja asine pool võib olla keerulises faasis. Seega hoidu võimaluse korral olulisematest äritehingutest ning üldse ostu või müügiga seotud tegevustest. Psühholoogilises plaanis võid hakata kahtlema selles, mis on sinu jaoks oluline ja väärtuslik. Mida sa tegelikult vajad, mis on see, milleta sa hakkama ei saa? Sellised küsimused võivad tundada olulised ja ka segadusse ajavad. Kui oled tegev mingis suuremas rühmas-grupis, siis võib sinu ja teiste vahel palju pinget ja erimeelsusi olla.