***AMBUR

Eriti nädala teises pooles hakkab tunda andma juba Päikese ja Jupiteri ühendus. Lisaks mõjub juba ka Marsi — Jupiteri kvadraat. Selline aspektide kombinatsioon paneb sind piire ületama ja paljude asjadega liialdama. Samas on sul rohkelt energiat ka raskemate tööde tegemiseks, mistõttu võid selle nädala jooksul maha saada mitme nädala tööga. Kui aga oled puhkusel, võivad energia ülejäägid sind rumalusi korda saatma. Üsna hea nädal kõigeks, mis seondub välismaa, välismaalastega ning millegi uue juurdeõppimisega.



***KALJUKITS

Sinu olukord tööl või sinu osalus mõnes ühiskondlikus projektis võib jõuda otsustavasse faasi või anda konkreetseid tulemusi. Kui aga oled lihtsalt kodune, tunned et oled „kodu süda” ning et otseselt sinust sõltub, kuidas su kallid end kodus tunnevad. Praegu on aeg, mil see, mis on sulle tõeliselt tähtis, on fookuses või kulmineerumas.

Aktiviseeruvad sinu konkurendid nii töises sfääris kui ka eraelus — ära lase endale pähe istuda ning julge olla sina ise.



***VEEVALAJA

Sellel nädalal on oluline leida õige tasakaal töö ja puhkuse vahel. Päikese ja Marsi kvadraat võib panna sind liiga intensiivselt töötama — kulutad korraga liiga palju energiat ja tagajärjeks võib olla kurnatus või mõni pisitrauma või vigastus. Ent nädal soosib uute kaugemate tulevikusihtide seadmist, eriti seoses õpingute, enesetäiendamise ja ka välismaa ja reisimisega. Ka võiks suurema vaatluse alla võtta oma terviseküsimused — treeningud jne.



***KALAD

Nädal soosib selliseid muudatusi, mis teistele kohe silma hakkavad — näiteks muuda oma garderoobi või lihtsalt stiili, too mängu teatraalsed momendid, et kellelegi mõju avaldada või lihtsalt vahelduse pärast. Samas võid kergesti ka üle pingutada, mille tagajärjel muudab keegi sinusse suhtumist, ja mitte paremuse poole. Siiski päästab Merkuuri-Neptuuni trigoon sind liiga järskudest sammudest ja annab su olekule pehmust ja oskust teisi ära kuulata.