***AMBUR
Su maailmavaade ja tõekspidamised võidakse proovile panna. Satud ehk olukorda, kus avastad, et su arusaamad maailma asjadest on kergesti kõigutatavad. Või et elad siiani kunagi õpitud koolitarkuse najal, ilma et sul oleks kujunenud välja sügavalt isiklik maailmapilt. Või siis vastupidi — propageerid fanaatiliselt oma ideid ja uskumusi, mille tõttu võib sul kellegiga tekkida maailmavaateline konflikt. Oled kas ise kellegi ajupesu ohver või üritad ise kellegi ajusid loputada.

***KALJUKITS
Nädal võib esitada väljakutse neile asjadele, kus esineb puudujääke või mis eriti hästi ei toimi. Ehk siis järele võib anda keti kõige nõrgim lüli. Teisel tasandil võib olla probleeme materiaalsel tasandil — raha- ja äriasjad, eriti aga kollektiivne omand. Ühised varad ja ressursid, jagatud vahendid. Võlgade ja laenudega seonduv tuleks võimaluse korral välistada. Kuid nädal sobib lausa ideaalselt selleks, et puhastuda, vabaneda ja lahti ütelda mõnest halvast harjumusest.

***VEEVALAJA
Kui sul on kellegiga mingi kana kitkuda, siis ära sellel nädalal üritagi olukorda parandada — see teeks asja vaid hullemaks. Üldse võib sinu ja teiste vahel olla liigset tundlikkust ja dramaatilist emotsionaalsust. Samuti võib sinu ja teiste vahel olla justkui mingid kõverpeeglid, mis moonutavad tegelikkust. Seega püüa üksi hakkama saada, ära sega end teiste tegemistesse. Ja ka vastupidi — ära lase kellelgi endale sisse sõita ja endaga manipuleerida.

***KALAD
Nüüd on kõige olulisem hoida tervist ja end mitte tööga ära tappa. Või siis vastupidi — kipud laisklema, kuna sul puudub vähimgi soov teha oma igapäevast rutiinset tööd. Otsid midagi erilist ja eksootilist ning isegi prügikoti väljaviimine tundub tülgastav. Aga oma tervist peaksid kindlasti mitte proovile panema. Maga ja söö korralikult ning hoidu külmetumisest. Ka su seedimine võib olla paigast ära. Loomadega tasuks igaks juhuks ettevaatlik olla.