***AMBUR

Nädala võnked võivad muuta su käitumise üsna mässumeelseks ja ettearvamatuks. Sa üritad vahendeid valimata rahuldada kõik oma soovid ja tahtmised — sa ei suuda endale midagi keelata, mistõttu võid kohati käituda täiesti süüdimatult ja lapsikult. Samas on Amburis liikuv Marss trigoonis nii Uraani kui Jupiteriga — seega peaksid igasuguses konkreetses tegevuses olema väga produktiivne ja ühtlasi ka originaalne.

***KALJUKITS

Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas ja mida rohkem sinust sõltub, seda pingelisem on nädal. Sinu huvidele ja soovidele võidakse nüüd vastu töötada kas varjatult või ka otseselt — igatahes pead sa olema valmis oma konkurentidega rinda pistma. Kui aga elad vaikset ja rahulikku elu, siis koged arvatavasti võimast inspiratsiooni — su alateadvus on avatud, mistõttu võid tulla geniaalse mõtte või lahenduse peale.

***VEEVALAJA

Teisipäeval teeb Päike vastaseisu Veevalaja valitseja Uraaniga. Ning laupäeval moodustub Veenuse ja Uraani opositsioon. Niisiis on tulemas üsna rahutu ja ettearvamatute arengutega nädal — seda eriti seoses sellega, millesse sa usud ja millised on sinu veendumused. Võimalik, et puutud kokku infoga, mis pöörab su arusaamad täiesti pea peale, või mis annab su tegevusele kardinaalselt uue suuna.

***KALAD

Kui oled pidanud juba pikemat aega plaani mõne muudatuse tegemiseks, siis algav nädal on selleks üsna sobilik. Samas ei tohiks hetketuju ajel midagi muuta — võid kergesti astuda valele rajale, millelt hiljem võib olla raske maha astuda. Intiimses plaanis võid aga kogeda tõelist ürgset kirge — ent samas võid seda kõike varjutada ka armukadedus, süütunded, partneri süüdistamine jne.