***AMBUR

Sulle meeldib nüüd elu mängulisem ja eksperimenteerivam pool. Meeleldi üritad leida endale mingit uut huvitavat tegevust. Samas, kui pead tegema tuima ja rutiinset tööd, tunned end üsna sandisti — seda eriti kolmapäeval ja neljapäeval. Nendel päevadel ole ka ettevaatlik riskide võtmisel, samuti on oht kiirustada ja langetada ennatlikke otsuseid.

Sinu suhe mõne suurema grupi või rühmaga võib eriti nädala teises pooles olla kas keeruline, arusaamatu või siis vastupidi — äärmiselt idealistlik ja ühist kambavaimu nautiv. Sobib suhelda boheemlaste ja kunstiinimestega, praktiliste ja konkreetsete tegelastega võib asi lõppeda üksteisest möödarääkimisega.

***KALJUKITS

Paljuski kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta kirjutatu — su alateadvus on aktiivne ja võib üritada sulle mingit märki või märguannet anda. Aga kuna sa oled loomu poolest asjalik ja ratsionalistlik, võid sa mõne olulise impulsi heita kõrvale kui tarbetu infomüra. Maailm on siiski palju rohkem kui vaid see, mida saab silmaga näha ja käega katsuda!

Kaljukitses liikuva Veenuse nõrk trigoon Marsiga võib su suhted meestega aktiivsemaks muuta. Samas võib Marsi ja Saturni poolkvadraat reedel, laupäeval ja pühapäeval muuta sind ebakindlaks ja ehk siis end ülemäära kõrvalt jälgivaks.

***VEEVALAJA

Nädal võib kujuneda oluliste avastuste ajaks — Merkuuri ja Uraani teisipäevane trigoon muudab nädala sinu jaoks meeldivalt dünaamiliseks ja voolavaks. Suurepärane nädal selleks, et liituda mõne omapärase seltskonna või rühmitusega. Sind võluvad nüüd isikud, kes erinevad massist — võid tunda kummalist tõmmet veidrate tüüpide vastu, kelle vaated elule ja asjadele ei mahu tavapärasuse raamidesse.

Nädal sobib ideaalselt kõigeks, mis seondub kunsti, müstika ja elu salapärase ning varjatud poolega. Seevastu raha-ja äriasjades võid kergesti ämbrit kolistada. Romantilises plaanis on endiselt seotud varjatus, saladused ning sügavad hingelised läbielamised.

***KALAD

Kui eelmine nädal oli ühiskondlikus plaanis pigem segadusse ajav ja probleemne, siis nüüd võivad selles liinis just soodsad ja uudsed võimalused avaneda. Kui suutsid eelmisel nädalal suuremaid apsakaid vältida, siis nüüd premeerib Saatus sind mõne ootamatu ja üllatusliku pakkumisega.

Samas moodustab Kalade valitseja Neptuun kolmapäevast pühapäevani kvinkunksi Marsiga. See võib muuta sind ülitundlikuks nii teiste inimeste energiaväljade kui ka keskkonna mõjude suhtes — eelkõige muidugi ilmastiku suhtes. Niiskus ja külm on nüüd sinu vaenlased — seega söö „tuliseid” ja vürtsikaid toite, soolast. See annab sulle yang energiat ja hoiab külmetushaigused eemale.