Ambur

Septembri lõpus oled sa valmis püsisuhteks. Ka kolme kuu eest oli su suhe samas kohas, ainult seekord on sul tõsi taga. Partnerid ei muretse enam teineteise pärast. Põiklemine ja kaitse ei ole enam vajalikud, nüüd mil lahing isikliku ruumi pärast on möödas. Oktoober möödub delikaatse intensiivsuse tähe all ja novembri alguses toimuv vahejuhtum annab teile võimalusele teineteisele armastust avaldada. 23 kuupäevani on võimatu rahulikult paigal istuda, armastajate kalender on täis seltsielu sündmusi. Pühad on ideaalne aeg olema kas paar või otsima endale õiget partnerit.

Kaljukits

Teisi inimesi ära kasutavad lugupidamatud inimesed saavad septembri viimastel päevadel omaenda ravimit maitsta. Hea romantilise suhte arendamiseks on vaja tugevat egot, aga sa võid mõjuda liiga jõulisena. Sa leiad libiido, kaastunde ja individuaalsuse õige kombinatsiooni 24. oktoobri paiku. Ülejäänud aastat ilmestavad kirg ja partnersuhe. Detsembrikuu juhatab sisse kuumad tunded. Sinu maailmas toob Jõuluvana kingitusi nii headele kui üleannetutele lastele

Veevalaja

Su armuelu paraneb sügisel, kui paaritumiskihu ohjeldab seltskondlik kest. Kuigi see ideaalne olukord ei pruugi kestma jääda, võib enne 24. oktoobrit kuulda ohtralt lubadusi jääda truuks. Need, kes ei taha end pikemaks ajaks siduda, leiavad 25 oktoobri paiku, et neil seisavad ees huvitavad kohtumised ja mängud. 8. novembril lahvatab jõuline romantiline suhe armastuseks just siis, kui Päike astub Amburi märgi alla. 17. kuupäeva paiku tuleb päevakorda jälle kannatlikkuse teema. Selle asemel, et nõuda pühade ajal partneri jäägitut tähelepanu, luba oma kallimal nautida ka teiste inimeste seltskonda.

Kalad

24. septembri paiku avanevad su ees uued kohtamisvõimalused, paraku jäävad need üürikeseks. Teineteise silmist kaotanud hingesugulased leiavad teineteise taas pärast 22. oktoobrit. Te mõistate teineteist paremini kui iial enne. Probleemses suhtes olevad partnerid peaksid olema novembri lõpust detsembri keskpaigani ettevaatlikud. Puhkus on hirmus aeg tunda masendust, kui kõik teised on rõõmsad. Kui te suudate kokku jääda, algab järgmine aasta paremini.