***AMBUR

Kaksikutes (Amburi jaoks üks-ühele suhete solaarmärk) olev Päike on opositsioonis Amburis oleva Saturniga. Seega võid olla suure sisemise pinge all ja kõike liiga süngetes värvides näha. Eriti kõike suhetega seonduvat. Võtad kõike ebaamburlikult tõsiselt — eelkõige iseennast. Ka võivad sellel nädalal tekkida olukorrad, kus saad kellegi kohta teada midagi, mis ajab sind segadusse — võid olla mõne kuulujutu ohver ning teha vale või puuduliku info põhjal valesid järeldusi.

***KALJUKITS

Päikese vastasseis Saturniga tekitab sinus kinnijooksmise ja pidurdatuse tunde — asjad ei edene, kõik võtab tavalisest kauem aega. Seega pole nädal just mitte kõige sobilikum uute asjadega alustamiseks — pigem tee nüüd vigade parandust, vaata kriitilise pilguga üle oma tööd ja tegemised. Nädal sobib suurepäraselt igasuguseks tõsiseks tööks. Romantilises plaanis on seis üsna hea — juhul kui saad üle sisemisest pingest ja enese alahindamisest.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt võid sa lõbude ja naudingutega kergesti üle piiride minna — seda eriti nädala esimeses osas. Aga võib tekkida ka risti vastupidine olukord — asjad kujunevad selliseks, et sul on vähe vaba aega ja võimalusi elu nautida. Või siis toob pidutsemine ja naudingud kaasa kas ebameeldivaid kohustusi või ilmnevad muud ebasoodsad ja piiravad asjaolud. Kergelt tulnud edu kaob nüüd sama kiiresti, kui saabus.

***KALAD

Nädala esimeses pooles võib Merkuuri-Neptuuni kvadraat võimendada sinu negatiivseid iseloomuomadusi. Kujutad ette kas olematuid asju või oled lihtsalt hajameelne, hõljud kusagil pilvedes. Kindlasti pead nüüd olema võimeline vastutama ja oma kohutusi korralikult täitma. Nädal tervikuna võib tuua fookusesse asjad, mis on lõppemas või lõppfaasis. Ja just vahetult enne finišit tekib sul nendega probleeme. Ka võib mõni inimene ära kaduda, loobuda antud lubadusest, taganeda lepingust jne.