***AMBUR

Endiselt võid olla suure alateadliku pinge all ning sind on eelkõige just sõnasõdadesse üsna kerge tõmmata. Arvad, et vaid sinul on õigus ja püüad oma ideid teistele peale suruda. Seevastu rahaasjad on vägagi heas seisus — nii ost kui müük võivad tavalisest paremini õnnestuda. Marsi ja Jupiteri sekstiili tõttu edenevad asjad hästi ka ühiskondlikus liinis — sinu sotsiaalne tegevus äratab teistes positiivset vastukaja.

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Veenus moodustab õnneliku aspekti (trigooni) avardumiste, laienemiste ja külluse sümboli Jupiteriga. Niisiis võib sul algaval nädalal olla rohkem nii juhuslikku õnne ja vedamist. Suhete osas valitseb meeldiv tasakaal sinu ja teiste vajaduste vahel. Väga heas seisus on kõik reisimise, välismaa ja enesetäiendusega seonduv. Samas võivad sinu suhted mingi suurema grupiga olla üsna pingelised.

***VEEVALAJA

Vägagi viljakas nädal loomingulises plaanis, kuid ühiskondlikus liinis võib ette tulla pingeid ja konflikte. Boss või keegi teine, kellel on sinu üle mingi võim ja voli, võib sind kritiseerida või sulle survet avaldada. Samas on nädal üsnagi soonde oma karjääri või muu ühiskondliku tegevusega seotud muudatuste tegemiseks. Intiimses sfääris on nüüd eriti oluline just hingeline klapp — sa näed rohkem sisemist kui välimist.

***KALAD

Millesse usud sina ja millesse su sõbrad? Võimalik, et nüüd tekib olukord, kus sinu maailmavaade ja uskumused põrkuvad su kaaslaste omadega. Sa pead ehk tõestama oma ideede ja veendumiste õigsust. Kui oled parajasti seotud mingite kursustega või intensiivse õppeprotsessiga, võivad sul grupikaaslastega pinged ja arusaamatused tekkida. Kuid romantilises liinis on su võimalused õnnelik olla väga head.