***AMBUR

Amburis olev Lilith on opositsioonis Marsiga. Seega võid pälvida mitte kõige ausamate isikute tähelepanu. Niisiis ole oma uute tuttavatega ettevaatlik. Samas võid ka ise võtta endale mingi vale rolli. Jälgi nii oma sõnu kui ka kehakeelt, et mitte anda teistele põhjust sinu valesti mõistmiseks. Seksuaalses plaanis võid ligi tõmmata mehi, kellel on veidrad soovid või kalduvused. Igasuguste suhete loomisel tasuks olla ettevaatlik.

***KALJUKITS

Nädal soosib puhkust, meelelahutust, elu kergemat ja meeldivamat poolt. Parim nädal selleks, et külastada erinevaid näitusi, kontserte, nautida teatri müstilist atmosfääri. Seevastu kõik, mis seondub töö ja kohustustega, võib kaasa tuua keerukusi, arusaamatusi, üksteisest möödarääkimist jne. Ületöötamine ja tööstress mõjub sellel nädalal eriti halvasti. Puhka ja maga piisavalt!

***VEEVALAJA

Sellel nädalal on oht, et annad järele mõnele kiusatusele ja siis hiljem oled omadega plindris. Sul on raske endale nüüd midagi keelata, mistõttu oled erinevatele ahvatlustele eriti vastuvõtlik. Merkuuri ja Uraani pikalt kestev koosliikumine (kuni umbes 17. maini) peaks sulle tagama suurepärase vaimse vormi ja ideederohkuse. Kuid ettevaatlik peaksid olema liikumise, kiiruse ja kõrgusega seotud olukordades.

***KALAD

Marsi-Lilithi opositsiooni tõttu on oht teha midagi, mis kahjustab su mainet ja reputatsiooni. Või tõmmatakse sind vastu sinu tahtmist mingitesse intriigidesse või võimumängudesse, mis heidab halba varju ka sinule. Samas, kui sa oled näiteks kodune ja sul puuduvad sotsiaalsed-ühiskondlikud ambitsioonid ja ka avalikud konkurendid, ei pruugi ee aspekt üldsegi mõju avaldada. Koduses majapidamises ettevaatust tule, gaasi ja söövitavate ainetega!