***AMBUR

Uus nädal võib tekitada olukorra, kus sa satud jõuliste ja samas ka kaootiliste energiate keerisesse. Marss asub Kaksikutes (mis Amburite jaoks on partnerluse solaarmärk) ning moodustab kvadraadi ebasiira, teeskleva ja vett sogaseks ajava Neptuuniga. Seega peaks just kõikide üks-ühele suhete osas olema ettevaatlik ja mitte inimesi pimesi usaldama. Ebasoodne nädal mistahes koostöö alustamiseks. Kuid nädal soosib sõprust ja ka meeskonnatööd.

***KALJUKITS

Nädal võib olla väsitav just töises plaanis, samuti peaksid hoidma tervist. Sulle võib nüüd tunduda, et pisiasjade laviin tahab sind enda alla matta. Ka võivad kõik poolikud tööd ja ettevõtmised just nüüd sinu sekkumist vajada. Või on lihtsalt tavalist igapäevatööd liiga palju. Kõige selle juures säilita aga rahu ja kindlasti maga ja söö korralikult. Võid olla tavalisest tundlikum nii ravimite kui ka alkoholi suhtes.

***VEEVALAJA

Hoolitse selle eest, et sul oleks külm jääkotike kohe võtta, mida otsaette panna. Nimelt võid sellel nädalal kergesti üle kuumeneda — su mõtteprotsessid on nii kiired, et protsessor võib kiiresti jahtust vajada. Su peas on palju uusi ideid, samas puudub sul püsivus neid ellu viia.
Jätkuvalt oled vastuvõtlik erinevatele kiusatustele ja võid seetõttu võtta rumalaid riske. Kuid nädal soosib eksootikat, tutvumist uute teemade ja nähtustega.

***KALAD

Nädalat iseloomustab hästi lause — „Sogases vees on hea kalu püüda“. Ole siis valvas ja tähelepanelik, sest mõnel suuremal hail võib tekkida tahtmine sind nahka pista… Nädal on ebasoodne igasugusteks tehinguteks ja ettevõtmisteks, kus on vaja loogiliselt ja kainelt mõelda. Suuremad raha- ja äritehingud oleks seega mõttekas edasi lükata. Ent loomingulises plaanis võid olla igati heas vormis.