***AMBUR

Amburis olev Merkuuri-Saturni ühendus (täpne aspekt kolmapäeval) nõuab nüüd sinu käest maksimaalset vastutustunnet ja sõnapidamist. Kui tahad kõike kiiresti ja mängeldes saavutada, koged Saturni poolt tugevat pidurit. Kui aga oled kohusetundlik, võid süvenedes ja keskendudes saavutada suure edasimineku. Lisaks on Amburis liikuv Päike samuti tegemas ühendus Saturniga (täpne seis 30. novembril). Seega on nädala märksõnaks võime vastutada ja teha tõsist tööd.

***KALJUKITS

Saturni ühendus nii Merkuuriga (kolmapäeval) kui ka Päikesega (30. novembril) toob nädalasse rasket Saturnilikku võnget, mis võib sulle väsitavalt mõjuda. Võimalik, et kannatad taas eneseusalduse puuduse käes ja näed igas põõsas tonti. Samas võib Veenuse asend tuua ühiskondlikus plaanis kas siis põnevaid või lihtsalt kummalisi sündmusi. Keegi võib sulle teha esmapilgul ahvatleva pakkumise, millesse peaksid aga suhtuma ettevaatlikult.

***VEEVALAJA

Hea kui saaksid nüüd rohkem üksinda tegutseda. Nimelt võib sinu ja mingi kollektiivi vahel tekkida pingeväli, mis mõjub pidurdavalt nii sulle kui ka sellele rühmale. Sulle võib tunduda, et teised ahistavad su vabadust või nõuavad sinult midagi, mis on sulle vastumeelne. Nädala plusspoolele jääb võimalus kogeda midagi eriti eksootilist või sinu jaoks intrigeerivat. Reis võib kujuneda muljetavaldavaks, ent võib kaasa tuua ka ootamatusi.

***KALAD

Nädal on seda keerulisema mõjuga, mida rohkem on sul käsil poolikuid töid ja tegemisi. Kohustused ja vastutused on nüüd need sõnad, millest ei saa üle ega ümber. Boss võib sulle anda vastuturikka ülesande või palub keegi su abi, millest sa ei saa keelduda. Samas võib kolmapäevane Merkuuri-Neptuuni kvadraat muuta sind ülitundlikuks ja kergesti solvuvaks. Samuti võid ületöötamise korral oma organismi kergesti ära kurnata.