***AMBUR
Sulle võib tunduda, et võid nüüd endale lubada kõike head ja paremat. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu võid kergesti langeda mitmesugustesse liialdustesse. Sul on ees roosad prillid ning see ei lase sul märgata võimalikke ohtusid. Oled võrdlemisi kerge saak kõikvõimalikele elumeestele ja muidu elukunstnikele. Kuid positiivsel juhul oled sa äärmiselt loominguline, elurõõmus ja särtsu täis.

***KALJUKITS
Merkuuri ja Kaljukitses oleva Pluuto kvadraadi tõttu on sul raske olla avameelne ja siiras — arvad, et kõike, mida ütled, kasutatakse nagu kohtus kohe sinu vastu. Usalda rohkem inimesi ja ära ole pidevalt kaitses, vaid lase end lõdvaks ja sa näed, et suhted teistega muutuvad kohe paremaks. Ka võib sul nüüd tekkida mingi kinnisidee, mis hakkab sind painama. Koduses majapidamises ole ettevaatlik gaasi ja elektriga.

***VEEVALAJA
Järgmine nädal võib sinus tekitada sügavaid filosoofilisi meeleolusid või halvemal juhul — mingit laadi sisemist pinget, mille põhjuseks võivad olla enda eest mahasalatud probleemid. Nüüd peaksid endale ausalt ja sügavalt silma vaatama ning teadvustama oma mured ja probleemid. Probleemi eitamine ehk siis jaanalinnu mängimine ei ole lahendus. Merkuuri ühendus Veevalaja valitseja Uraaniga võib nädala teises pooles tuua üllatavat või veidrat infot. Liikluses ettevaatust!

***KALAD
Sellel nädalal võid märgata, et mõnel asjal oleks justkui "hing", mis tahab sinuga dialoogi astuda. Ka on kõik see, mida sa omad või kasutad (nii raha kui ka muud ressursid, aga ka oskused ja võimed), on sellel nädalal tavalisest olulisem. Kõige tõenäolisem on muutus või mingi ootamatu sündmus, mis lööb su kaardid segi. Psühholoogilisel tasandil paneb nädal sind juurdlema selle üle, mida sa tegelikult vajad ja mis on sulle kõige olulisem.