***AMBUR
Selle nädala vibratsioonid võivad tekitada sinus soovi kerge ja kiire raha (või mingite muude hüvede ja naudingute) järele. Seetõttu võid ette võtta ebamõistlikke riske, asetada kõik oma lootused vaid ühele kaardile. Romantilises plaanis oled just sina samuti see, kes juhtimise kiiresti üle võtab. Siiski peaks Päikese-Jupiteri trigoon eriti nädala esimeses pooles aitama sul suuremaid prohmakaid vältida.

***KALJUKITS
Laupäeval teeb Kaljukitses liikuv Veenus esmalt kvadraadi Uraaniga ja siis kohe ka ühenduse Pluutoga. Seega võib käes olla nädal, kus just kõik suhete, koostöö ja kohtumistega seonduv võib võtta kas ootamatuid või siis kirglikke-äärmuslikke pöördeid. Su enda meeleolu võib samuti olla äärmuslik — kas klammerdud kellessegi ülemäära või vastupidi — katkestad sulle tegelikult vajaliku suhte liiga kergekäeliselt.

***VEEVALAJA
Esmaspäev ja teisipäev sobivad kenasti igasuguseks loominguliseks tööks, samuti hingestatud (platoonilisteks) romantilisteks suheteks. Seevastu nädala teises pooles peaksid olema hoolikas ja tähelepanelik nii oma asjade ja dokumentidega ümber käies kui ka jälgima rohkem kõrvalt oma käitumist ja kehakeelt. Võid kogemata teha midagi, mis jätab sinust teistele vale või mitteusaldusväärse mulje. Ka on suhete tasandil võimalikud üllatused või lihtsalt ebaloogilised arengud.

***KALAD
Meeskonnatöös ja ka kõikides muudes grupisuhetes võib nüüd äärmusi ja üllatusi ette tulla. Olles koos teistega, võid tunda, kuidas õhk on erinevatest energiatest paks ning on tunne, et kohe-kohe võib midagi juhtuda. Ühest küljest on sinu ja teiste vahel palju kirglikku sünergiat, teisest küljest võid tunda, kuidas grupiliikmed su vabadust ja tõelist eneseväljendust piiravad. Nüüd on oluline leida õige tasakaal enda tegelike soovide-vajaduste ning mingi rühma huvide vahel.