***AMBUR

Oled hasartses meeleolus ning tahad elult võtta, mis võtta annab. Su siirus teeb relvituks ning su süüdimatu otsekohesus paneb mõne soliidselt väljapeetud tegelase õhku ahmina. Kipud võtma ka liiga suuri riske nii rahaasjade kui ka suhete tasandil — ja siis võid leida end olukorrast, kus on raske „puhtalt“ välja tulla. Ent sa mõjud teraapiliselt oma pessimistidest sõbrannadele, kes on iseenda loodud reeglite ja piirangute vangid.

***KALJUKITS

Sina kui asjalik ja tõsine inimene tunned nüüd, kuidas sind tabab justkui mingi sisemine „maavärin“, mis lööb kasvõi hetkeks segamini su kaine ja konkreetse maailma. Nüüd pead olema valmis kogema seda, mida sa pole varem kogenud. Tundma tundeid, mida sa pole varem tundnud. Harjuma olukordadega, millega sa harjuda ei suuda. Võimalik, et pead mingi minevikusündmuse ümber hindama, kuna hakkad seda nägema täiesti teises valguses.

***VEEVALAJA

Sina kui mässumeelne Uraanlanna tunned nüüd, et sinu õige tund on tulnud — tund, mil saad olla see, kes sa oled — näidata teistele oma tegelikke vajadusi ja mitte end viisakuse huvides maha salata. Samas, kui sa oled ühiskonna huvides ja teistega hea läbisaamise nimel end „ära hööveldanud“, tunned, kuidas tahaks karjuda ja kisendada — mida kõike olen ma pidanud endas eitama ja maha suruma!

***KALAD

Kui oled ostusõltlane, siis hoia nüüd kauplustest eemale! Sinu suhe asjade-esemete maailmaga on hetkel tasakaalust väljas, mistõttu võid krabada kokku asju, mida sa tegelikult üldse ei vaja. Samuti on oht komistada praaktoodete või rikkis tehnika otsa. Osta sobib talismane ja amulette — üldse kõiki väe ja energiaga seotud väikseid vidinaid, samuti kristalle ja erinevaid kivikesi. Psühholoogilisel tasandil võid hakata kahtlema selles, mida seni pidasid väärtuslikuks.