KALJUKITS
Algav nädal soosib muudatuste tegemist aladel, mis puudutavad sinu personaalset ruumi — kodu, korter/maja, elamistingimused. Võiksid oma koduses majapidamises ette võtta kas suurpuhastuse või lihtsalt midagi ümber korraldada. Samuti on nüüd hea võimalus vabaneda halbadest harjumustest ja laiemas plaanis üldse mineviku mõjudest. Sul on selge pilk selle suhtes, mida sa vajad ja mille aeg on ümber saanud. Kuid halval juhul võimendab nädal just pingeid ja probleeme koduses-perekondlikus liinis. Vaidlused ja tülid pisiasjade pärast on liigagi kerged tekkima. Ka võivad üles ütelda kodused elektriseadmed, samuti võib olla probleeme koduloomadega. Ka oma tervisele tuleks nüüd suuremat tähelepanu pöörata — süüa vähem ja tervislikumalt ning magada rohkem ja muretseda vähem.

VEEVALAJA
Algaval nädalal tunned, et sul on kõrini olemast kuulekas mutrike ühiskonna masinavärgis. Sa tahaksid teha midagi, mis sind tõeliselt huvitab ja mida sa ei peaks tegema labase rahateenimise pärast. Just seepärast hoogustuvad sinu suhted sõbrannadega, eriti nendega, kellega koos kuulud mõnda klubisse või huviringi. Ühise asja ajamine ja ühised tulevikuvisioonid tunduvad nüüd eriti olulised. Salamisi loodad, et suudad leiutada igiliikuri või õigemini rahamasina, mis vabastaks sind sunniviisilise palgatöö orjusest. Kuid ka teised inimesed võivad tunda soovi olla vabad kõikidest kohustustest, mistõttu on võimalikud äkilised sündmused, plaanide ümbertegemised, loobumised, alt ära hüppamised. Nii sinul kui su sõpradel tuleks hoiduda sammudest, mis võivad viia usalduse kaotamiseni.

KALAD
Revolutsiooniline planeetide seis pöörab paljud asjad pea peale — eriti juhul, kui oled oma plaanid juba varakult valmis teinud. Asjad lähevad hoopis teisiti, kui oled planeerinud. Samas on loominguline moment väga tugev, mistõttu võid välja murda surnud punktist. Asjad ja esemed, eriti aga keerukas tehnika, võib sulle tõsist peavalu valmistada. Valitseb ka suurenenud tõenäosus asjade kaotamiseks ja rikkiminekuks. Mistõttu on ebasoovitav tehnikakaupade ostmine, aga ka nendega seotud otsuste tegemine. Suhete osas võid tunda vastandlikke tundeid — ühelt poolt tahaks partnerit kümne küünega kinni hoida, teisalt tahaksid kõik kuradile saata ja oma suhtemaastikul korraliku restardi teha.