***AMBUR

Sellel nädalal muutuvad olukorrad rahulikumaks ja stabiilsemaks. Väga hea nädal pikaajaliste ja kauakestvate projektide käivitamiseks. Samuti võiks tegeleda oma hingemaailma sügavustega ning praktiseerida mõnda jooga-reiki tüüpi tehnikat. Ka on aeg sobilik põhjalikuks koristamiseks või suurpuhastuseks, asjade-esemete uuendamiseks, parandamiseks ja restaureerimiseks. Samas ei ole soovitav reisi ega ka õpingute alustamine, samuti uue suhte loomine.

***KALJUKITS

Algav nädal on suurepärane igasuguse pikaajalise koostöö alustamiseks, asjalike ja konkreetsete suhete loomiseks. Sinu vastas liigub palju positiivset mehelikku energiat, mis võib väljenduda nii asjaliku mehega kohtumisena kui ka lihtsalt selles, et keegi aitab sind väga konkreetsel ja selgel viisil. Kolmapäeval ja neljapäeval ole ettevaatlik igas olukorras, kus võib midagi äkilist juhtuda. Ka ei soovitaks neil päevil midagi olulist muuta.

***VEEVALAJA

Ees on ootamas suurepärane nädal neile, kes kavatsevad pühenduda kas siis konkreetsele tööle või siis mingile väga kitsale ja suurt süvenemist nõudvasse teemasse. Samas on kõikide üks-ühele suhete teema keerulises faasis. Uute suhete loomisega võivad eriti nädala esimeses pooles kaasneda mitmesugused pinged. Ka võib uute suhete loomine olla kas takistatud või tuua kaasa ülemääraseid kohustusi. Keegi võib sulle esitada mingeid tingimusi.

***KALAD

Uus nädal annab sulle hea võimaluse kindlustada ja tugevdada kõike seda, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub. Nüüd on õige hetk ühendada meeldiv-naudinguline ja samas konkreetne ja asjalik. Parim nädal näiteks mingite treeningutega-harjutustega alustamiseks või töö ja lõbu ühendamiseks. Kolmapäeval ja neljapäeval tuleks nii töösse kui tervisesse puutuvas olla ettevaatlik ja mitte ülepeakaela midagi muuta. Ka peaks olema valvas loomadega kokkupuutumisel.