***AMBUR

Päikese ühendus Jupiteri valitseja Jupiteriga Neitsis, mis Amburite jaoks on ühiskondliku tegevuse ja sotsiaalse aktiivsuse solaarmärk, loob häid võimalusi just selles plaanis. Siin on nüüd võimalik laienemine, avardumine ja uute võimaluste nägemine või kohene ärakasutamine. Kõige selle juures võid aga minna kergesti ka üle piiride ja kaotada mõõdutunde. Võid võtta ette rohkem, kui jaksad välja vedada.

***KALJUKITS

Suurepärane nädal selleks, et tuua oma ellu uut avarust ja uusi värskeid ideid. Tutvu mõne sulle eksootilise valdkonnaga kas siis raamatu, filmi või reisi läbi. Parim aeg nii õpingute alustamiseks kui ka kõigeks, mis seondub välismaa ja välismaalastega. Samas võid nädala teises pooles kergesti vaimustuda millestki, mis osutub hiljem hoopis millekski muuks, kui sulle alguses paistis. Oled tavalisest unistavam ja tundlikum kui tavaliselt.

***VEEVALAJA

Nädal soosib neid, kes tahavad oma elus midagi muuta või kes soovivad millessegi tõsiselt süveneda. Siiski tuleks hoiduda kiirustamisest muudatuste tegemisel. Ka annab nädal võimaluse välja selgitada enda tegelikud vajadused — mis on hetkel kõige tähtsam ja olulisem ja siis nende teemadega süvitsi tegeleda. Nüüd võib kasu tõusta ka kõikidest jagatud vahenditest ja ressurssidest. Jaga ka ise teistega kõike seda, mis sulle meeldib ja mida sa väärtuslikuks pead.

***KALAD

Kätte on jõudmas nädal, mil sinu ja mõne su partneri vahel võib tekkida kas viljakas koostöö. Su partner võib sind mõnes olulises küsimuses aidata või siis aitad sina oma partnerit. Isiklikes suhetes võib Päikese-Jupiteri ühendus tuua suhtesse uut vaimset avarust, maailmavaatelist kooskõla ja vaimset küpsust. Nädala teises pooles hakkab mõju avaldama Päikese ja Neptuuni vastasseis (täpne aspekt 1. septembril). See võib suhted partneriga muuta kas keeruliseks või hakkad oma partnerit lihtsalt idealiseerima.