***AMBUR

Algav nädal tekitab sinus soovi mängida täispangale. Avastad järsku, et sul on niipalju realiseerumata soove ja unistusi, et tekib kiusatus neid kohe ellu viima hakata. Sul võib tekkida petlik õnnetunne — tunne, et midagi halba ei saa juhtuda ja et riskide võtmine on õigustatud. Aga ole ettevaatlik! Sekkuda võivad jõud ja energiad, mis võivad sind kergesti „õngekonksu“ otsa meelitada. Pead olema valmis viimasel hetkel loobuma sellest, mis tundub juba käeulatuses olevat.

***KALJUKITS

Nädal on seda pingelisem, mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas ja mida rohkem sinust otseselt sõltub. Sinu konkurendid ja oponendid võivad nüüd üles näidata märkimisväärset leidlikkust, et sind nurka suruda. Samas oled ka ise rohkemaks suuteline ning võid läbi murda mõnest surnud punktist. Ole siiski ettevaatlik liiga kiirete ja radikaalsete sammude suhtes! Pea nõu asjatundjaga!

Veenuse ja Marsi asend on aga sinu suhtes äärmiselt paljulubav just romantilises plaanis. Meeldivad ja erutavad tutvused on vägagi tõenöolised!

***VEEVALAJA

Sa ei usu midagi, mida sulle räägitakse ja otsid kõigest varjatud tagamõtet. Sul on raske uskuda, et keegi võib olla siiras ja avameelne, kuna ise sa seda hetkel kindlasti ei ole. Samas oled sa nüüd võimeline eriliseks süvenemiseks, millele lisandub ka originaalsus ja fanaatilisus — seega võid positiivsel juhul tulla geniaalse lahenduse peale ja eelkõige vaimses plaanis saada üle surnud punktist.
Kuid nädal on väga õnneliku mõjuga lähi- ja peresuhetele, samuti soosib aeg kodu kaunistamist ja koju külaliste kutsumist.

***KALAD

Äri-ja rahaasjade liinis võib olla tavapärasest rohkem konkurentsi ja võimuvõitlust. See võib väljenduda eriti meeskonnatöös või mingites muudes grupisuhetes. Sinu ja mingi seltskonna vahel võib ette tulla tavalist kadedust või siis tekivad tülid mingite hüvede ja privileegide pinnalt. Suuremad ostud pole soovitavad, eriti tehnikakaubad.

Ent Veenuse asend soosib lühemaid reisi, külaskäike, uusi muljeid ja elamusi. Sõprus ja mõttekaaslus on olulised ja liidavad sind ja su sõpru tugevamalt kokku.