***AMBUR

Endiselt teeb Amburis liikuv Päike opositsiooni Jupiteri-Liliti ühendusega. Seega on jätkuvalt võimalikud olukorrad, kus keegi võib sind tõmmata afääri või ettevõtmisse, mis sulle üle jõu käib või su mainet kahjustab.

Või lihtsalt muutub sinu suhe mõne sõbra või sõbrannaga keeruliseks — võimalik, et teie vahele tekib mingi keeruline asjaolu või kerkib üles vastastikuse usalduse küsimus. Eriti juhul, kui teie suhted on rajanenud praktilistel ja konkreetsetel asjadel. Samas võib sul kujuneda huvitav ja vaimselt stimuleeriv suhe mõne kunstiinimese või boheemlasega. Sind köidavadki nüüd veidi salapärased ja müstilised tüübid, kes suudavad rahuldada su praeguse vajaduse sensatsioonide ja vandenõuteooriate järele.

***KALJUKITS

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Marsi ja Pluuto ühendus, mis annab kõvasti energiat, kuid võib tekitada ka pingeid. Nädala teises pooles püüa lõpetada kõik poolikud tööd ja tegemised. Samas ürita mitte üle töötada — maga ja puhka piisavalt, vastasel korral muutud haigustele vastuvõtlikuks. Eriti tundlik oled sa külma ja niiskuse suhtes. Dieedi alustamine või paastumine kohe kindlasti ei sobi nädala võngetega. Peaksid hoopis korralikult sööma ehk eestimaist toitu — eelkõige just liha. Ja mida külmem on õues, seda rohkem liha! Samuti sobib hästi terav ja vürtsikas toit — näiteks mehhiko köök.

***VEEVALAJA

Tunned vajadust pühenduda iseenda soovidele ja vajadustele, ent paraku pead tegelema hoopis oma sõprade või siis mingi grupi probleemidega. Tunned, et ei saa olla piisavalt vaba selleks, et teostada oma plaane ja unistusi. Keegi võib pidevalt sulle vastu töötada. Seetõttu võib sul tekkida kiusatus sellest pidevast sagimisest ja sebimisest välja astuda, eralduda rahusse ja vaikusesse. Aeg selleks ongi üsna soodne, kuna nüüd võid omaette olles kogeda võimast inspiratsiooni. Kui sa praegu piisava intensiivsusega midagi ette kujutad, saab see suure tõenäosusega ka teoks. Ole ise oma elu kujundaja, oma elu Aednik!

***KALAD

Eelkõige just sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis peaksid nüüd jälgima seda, et sa ei võtaks vastu mingit pakkumist, millest sul jõud üle ei käi. Keegi võib sind meelitada präänikuga mingisse ettevõtmisse, ent hiljem pead „sadulas” püsimiseks endale pidevalt piitsa andma. Seega ole oma sotsiaalsetes valikutes realistlik ja ära ürita haarata endale liiga suurt tükki.

Ent ka koduses ja perekondlikus plaanis võivad mõningad proportsioonid paigast ära olla — sa näed vaid seda, mida näha tahad ja keeldud nägemast probleeme. Sel juhul kannad sa roosasid prille. Kuid võib olla ka vastupidi — sinus on mingi hirm ja rahutus, näed igas põõsas tonti — sel juhul on sul ees mustad prillid. Aga vaata ikka elule loomulikult, prillidevabalt.