***AMBUR

Sinu elurõõmsa ja koleerilise loomuse jaoks on selles nädalas liiga palju põhjamaist kainust, rangust ja isegi tundekülmust. Sul võib tekkida lausa tahtmine põgeneda kuskile soojale maale, kus inimesed naeratav ja suudavad elust rõõmu tunda.

Algav nädal võib tekitada tugevaid vibratsioone praktilises ja rahalises liinis. Võimalik, et tekib vajadus selles liinis midagi muuta või oled sunnitud ajutiselt väiksemate võimaluste ja ressurssidega läbi ajama. Pingeid võib tekkida erinevate omandisuhete pinnalt, samuti seoses erinevate hüvede, eelisõiguste ja privileegidega. Intiimses sfääris võib su partner sind alusetult kahtlustada või siis esitada sulle mingeid tingimusi.

***KALJUKITS

Neljapäevane Veenuse ja Pluuto ühendus Kaljukitses vajutab tervele nädalale oma pitseri — oled korraga nii kirglik kui ka vaoshoitud. Sa tunned vajadust nii füüsilise armastuse kui ka seltskonna järele, ent samas kardad paista mittetõsiseltvõetav. Soovid ja tahtmised on suured, aga ka enesekontroll on väga tugev. Seega sisemiselt põled ja hõõgud, ent väliselt hoiad asjalikkuse ja kainuse maski näo ees. Kuid vähemalt kodus oma kalli kaasa juuresolekul võid end ometigi vabaks lasta ja nautida seda spontaansust, mis ootab sinus vaid vallapäästmist!

Teisel tasandil soosib nädal oluliste äri- ja rahaga seotuid ettevõtmiste alustamist ja kaugemate tulevikuplaanide tegemist selles vallas.

***VEEVALAJA

Nädala nõuab sinu käest asjade korralikku lõpetamist ehk siis lahtiste otsade kokkutõmbamist. Seda eelkõige praktilisel tasandil. Ent loomingulises plaanis võid sellel nädalal kogeda võimsat tõusulainet — su alateadvus on loovas ja avanevas faasis ning sealt jõuab sümboleid ja vaimusähvatusi ka su päevateadvusse. Hoia siis märkmik või diktofon ligi, et inspiratsiooni saabudes suudaksid kõik jäädvustada!

Suhete osas võib kujuneda kas intrigeeriv ja müstiline või siis lihtsalt arusaamatu ja keeruline olukord, kus sul on raske asjadest õiget sotti saada. Kui sul on salasuhe, võib asi ähvardada avalikuks tulla või lihtsalt tunned sellise võimaluse ees hirmu.

***KALAD

Esmaspäeval ja teisipäeval võid olla boheemlaslikus meeleolus ning hajameelne — võid kergesti segi ajada ülemuse või armukese telefoninumbri — nii et ettevaatust! Nädal tervikuna muudab olulisemaks kõik grupisuhted. Tähtsamaks muutub igasugune meeskonnatöö ja kollektiivne looming. Püüa säilitada tasakaal kollektiivsete huvide ja iseenda vajaduste vahel — ära lase endale pähe istuda, kuid ära ka teiste seljas liugu lase. Võib tekkida ka pingeline olukord seoses mingite hüvede või privileegidega, mida keegi grupis või mingis rühmas kasutab. Ka laiemas plaanis võib kasutamise või millegi omastamise-omamise pinnalt pingeid üles kerkida.