***AMBUR

Suhtumised „mina olen” ja „mina oman” on selles nädalas harmoonilises tasakaalus. Sul on tunne, et oskad ja suudad materiaalsete asjadega efektiivselt ümber käia ning et väline „asjade maailm” toetab su sisemist olemust ja kaugemaid eesmärke. Siiski jälgi, et sa ei kasutaks materiaalset maailma selleks, et põgeneda iseenda tegeliku olemuse eest. Teada ju on, et näiteks šoppamine ehk siis asjade kokkukuhjamine on tihti millegi palju olulisema asendustegevus. Vaatamata kõigele sobib nädal suurepäraselt ilusate riiete ja ka ehete omandamiseks — sobib endaga siduda kõike, mis otseselt väljendab sinu kui naise loomust ja isikupära.

***KALJUKITS

Kas võtta või jätta, kas minna oma eluga julgelt edasi või tõmbuda hoopis tagasi ja leida hingerahu vanadest ja tuttavatest asjadest. Suhted ja olukorrad võivad nüüd kujuneda sellisteks, kus sa pead tegema kindlaid ja selgeid valikuid — kuidas oma elu korraldada ja mis suunas edasi liikuda.

Teisel tasandil võivad kuhjuda suured pinged mingis üdini maises või praktilises vallas — võimalikud on tülid ja konfliktid raha ja varade pinnalt. Või siis seoses mingite hüvede või privileegidega, samuti seoses millegi kasutamise või omamisega. Kalleid asju — eriti aga tehnikat, samuti riideid ja ehteid, pole soovitav hankida.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuva Veenuse kvadraat Skorpionis oleva Saturniga võib su teele veeretada takistusi ja puudujääke just sotsiaalses ühiskondlikus plaanis. Kui su töödes ja tegemistes on olnud puudusi, siis nüüd võidakse sinu käest selle kohta aru pärida. Kui aga oled olnud tasemel, laotakse su kleenukestele õlgadele veelgi suurem vastutusekoorem.

Teisel tasandil on sinu suhe asjade-esemete maailmaga hetkel tasakaalust väljas, mistõttu võid krabada kokku asju, mida sa tegelikult üldse ei vaja. Samuti on oht komistada praaktoodete või rikkis tehnika otsa. Osta sobib talismane ja amulette — üldse kõiki väe ja energiaga seotud väikseid vidinaid, samuti kristalle ja erinevaid kivikesi.

***KALAD

Juhul, kui sa just mõne viirusnakkuse ohvriks pole langenud, peaksid olema igati heas füüsilises ja vaimses vormis ning tulvil ideid ja plaane. Samas võib suhteliin eriti nädala alguses sulle peavalu valmistada — keegi võib sind alt vedada või muul viisil pettumuse valmistada. Keegi võib olla kadunud või varjata sinu eest olulist infot. Usalduse küsimus võib nüüd eriti oluline tunduda.

Nädala teises pooles teeb Kalades liikuv Merkuur pingeaspekti Lilitiga. Seetõttu tasuks sul oma mõttekäike kriitiliselt jälgida ning lõplikke otsuseid mitte langetada. Võid kergesti soovmõtlemise libedale teele minna või näha asju vales valguses.