***AMBUR
Kuna Amburi mõjud on tugevad, siis võid end tunda kas äärmiselt reipa ja energilisena või siis rahutu ja närvilisena. Sõltub, milline on sinu hetkeolukord ja millised inimesed sind ümbritsevad. Kui suudad liialdustest ja ülepingutamisest hoiduda (eriti laupäeval ja pühapäeval), peaks tulema üsna edukas ja efektiivne nädal. Kuid seda juhul, kui sa oma töödele ja muudele kohustustele käega ei löö.

***KALJUKITS
Aeg soosib loomingulisi natuure ja neid, kes saavad veidi vabamalt võtma ega pea tingimata rabelema. Kui sul aga juhtub palju tööd olema, siis võid end kergesti ära kurnata. Oled vastuvõtlikum nii keskkonna, ilmastiku kui ka teiste inimeste energeetiliste väljade suhtes. Seega vali keskkonda ja ka seltskonda, kus parajasti viibid. Väldi kõledaid tööstusrajoone ja üldse halva auraga piirkondi. Samuti negatiivselt meelestatud ja hädaldavaid inimesi.

***VEEVALAJA
Päikese õnnelik aspekt Veevalaja valitseja Uraaniga peaks tegema nädala sinu jaoks igati mõnusaks ja nauditavaks. Seda eelkõige intellektuaalses mõttes — sul on rohkelt uusi põnevaid ideid ja värskeid mõtteid, mida meelsasti ka teistega jagad. Samas võid tunda vastumeelsust rutiinsete tööde suhtes, kuna need tunduvad su kosmiliste ja laiahaardeliste mõtetega võrreldes täiesti mõttetud ja isegi naeruväärsed. Suhete osas on oluline pigem sõprus ja mõttekaaslus kui romantika.

***KALAD
Igati soodne ja võimalusterohke nädal neile Kaladele, kes parajastu vastuvett ujuvad ja püüavad oma rivaalidest ja konkurentidest ette rebida. Sul peaks hetkel olema piisavalt palju tahtejõudu, et oma soovid ja tahtmised nii läbi suruda, et see oleks vastuvõetav ka teistele. Nädal soosib ka kaugemate plaanide tegemist ning selliste ettevõtmiste alustamist, mis peavad saama suure avaliku tähelepanu osaliseks. Seda enam ära tee midagi, mis võiks su mainet kahjustada.