***AMBUR

Amburis liikuv Marss moodustab poolkvadraadi Pluutoga. Seega soosib nädal radikaalseid samme, mille tagajärjel midagi muutub ja tekib uus olukord. Parim nädal näiteks selleks, et vabaneda mõnest halvast harjumusest, samuti on hea võimalus muuta oma suhtumist millessegi või kellessegi. Marsi kvadraat Veenusega toob nädalasse nii kirge kui ka armukadedust, samas võib aspekt võimendada kõiki suhete ja partnerlusega seotud pingeid. Tuleks hoiduda oma partnerit õpetamast.

***KALJUKITS

Nädala võnked mõjutavad kõige tugevamini just sinu alateadvust ja hingesügavusi. Võid tunda end rahutuna või ärritatuna esmapilgul täiesti ilma põhjuseta. Selle ajendiks võivad olla su hingepõhja kogunenud mured-probleemid, millele sa aga ei julge otsa vaadata ja püüad neid eitada ja maha suruda. Lahendus on ausus enda vastu ja julgus oma probleeme tunnistada. Romantilises plaanis on sügavust ja salapära, aga ka rahulolematust.

***VEEVALAJA

Olulised on kõik üks-ühele suhted, millel on ka laiem sotsiaalne kõlapind. Mõni sinu töökaaslane või keegi teine, kellega oled ühiskondlikus plaanis seotud, võib sulle nüüd mingeid tingimusi või nõudmisi esitada. Või oled sina ise see rahulolematu pool. Ka meeskonnatöös ja erinevates grupisuhetes on sinu ja teiste vahel tunda pinget ja eriti soovi oma tahet peale suruda. Nädal ei sobi olulisteks kokkulepeteks.

***KALAD

Kui oled ühiskondlikult aktiivne ja sul on palju konkurente, siis nüüd võib nende tegevus aktiviseeruda. Negatiivsel juhul üritatakse sulle kaikaid kodaratesse loopida, ent positiivsel juhul leiad endale tugeva liitlase, kellega saadad korda olulisi tegusid. Siiski võib Veenuse-Marsi kvadraat tuua nädalasse palju argipäeva ja rutiiniga seotud pingeid. Sa peaksid vältima mõlemat äärmust — nii pisiasjade ületähtsustamist kui ka liigset üldistamist ja kõige ühte patta panemist.