***AMBUR

Võimalik, et pead nüüd keskenduma rohkem oma siseelule, samuti võib kõik kodu, pere ja majapidamisega rohkem tähelepanu nõuda. Pead ehk tegelema pereliikmete või lähedaste psühholoogiliste probleemidega, pead olema valmis neid ära kuulama. Kõige selle juures on nädal suurepärane selleks, et oma kodu kaunistada — osta oma koju mõni ilus pilt, maal või plakat või maali ise näiteks kööginurk veidi värvilisemaks.

***KALJUKITS

Nädal mõjutab ehk kõige tugevamini sinu mõttemaailma — kuigi oled tavaliselt üsna konservatiivne ja vaoshoitud, siis nüüd võivad sinust võimust võtta kummalised mõtted. Avastad ehk seda, et oled olnud liiga jäik ja tõrjuv maailma salapärasemate aspektide suhtes. Mingi sündmus võib sind panna mõtlema Universumi varjatud ja nähtamatute külgede suhtes. Liikluses ja üldse seoses liikumisega erilist ettevaatust!

***VEEVALAJA

Peaksid end tundma üsna hästi, eriti nädala teises pooles. Kui sul on selline soov, siis suudad nüüd vajaduse korral tõmmata tähelepanu enda isikule, saada oma muredele ja probleemidele positiivset tagasisidet. Kõige selle hea juures võib probleeme tuua kõik raha ja omandiga seonduv. Eriti ebasoovitavad on võlad ja laenud. Ka on võimalik olukord, kus pead midagi kiiresti muutma — selles osas ole pigem konservatiivne, ära kiirusta!

***KALAD

Päike liigub Kalades ja teeb pühapäeval ühenduse Kalades oleva Neptuuniga. Seega on eriti nädala teises pooles üldine astrokliima sulle vägagi sobilik. Seega võimendab see seis sulle tüüpilisi iseloomuomadusi — nii positiivseid kui negatiivseid. Seega hoidu sellel nädalal igasugustest liialdustest nii mõnuainete kui ka ravimitega. Samuti maga ja söö korralikult. Romantilises plaanis on nädalas väga palju idealismi ja inimeste ilusaks mõtlemist. Parim nädal loominguks!