***AMBUR

Päikesevarjutus annab sulle hea võimaluse oma harjumused ja üldse kõik minevikuga seotud asjad üle vaadata ja võtta sealt kaasa vaid see, mida vajad tänases päevas. Nüüd on sul suurepärane võimalus minevikust lahti lasta, loobuda kõigest sellest, mille aeg on jäädavalt ümber saanud. Samas võib just nüüd tekkida olukord, kus vanad harjumused ja eriti just pahed võivad taas üritada sinu üle võimust võtta.

***KALJUKITS

Päikesevarjutus sinu 3. solaarmärgis (kommunikatsioon, kõne, vahetu ümbrus, ringiliikumine, muljed, hetketajud ja neist sündivad ideed) võib su mõtted ja tajud hetkeks kummuli lüüa ja kui pilt jälle ette tuleb, on värvid hoopis teised… Varjutus mõjub värskendava resetina sinu kinnijooksnud mõttele, luues täiesti uusi ja värskeid ideid. Samas käib 3. maja alla ka liiklus, lühemad reisid ja transpordivahendid. Siin on võimalikud probleemid.

***VEEVALAJA

Võimalik, et algav nädal sunnib sind oma väljaminekute ja sissetulekute üle suuremat arvestust pidama. Laiemas plaanis võib sinu nn. „rahamajas“ asetleidev päikesevarjutus raha, omandi ning ka saamise ja andmise teema sinu jaoks tavalisest aktuaalsemaks muuta. Väga kallihinnaliste asjade või keerulise tehnika soetamist tuleks võimaluse korral vältida. Romantilises liinis on nädal igati mõnus, eriti nädala esimene osa.

***KALAD

Kolmapäeval kell 3.57 leiab Kalade märgis aset täielik Päikesevarjutus. Kuna Päike sümboliseerib Ego, minatunnet ja individuaalsust, võid end tunda mõnevõrra segaduses olevana. Võimalik, et kaotad korraks sihi silme eest või koged kerget identiteedikriisi. Piir sinu ja teiste vahel võib korraks kaduda ja see võib tuua nii ilmutuslikku äratundmist kui ka hirmu ja ärevust. Seda kõike võimendab veel ka Merkuuri-Neptuuni ühendus Kalades.