***AMBUR

Purjetad jätkuvalt hedonismi lainel — sul on raske endale keelata kõike head ja paremat. Kõik see, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub, on nüüd ka kiusatuste ja ahvatluste allikaks. Sinu suhe nii oma sõprade kui ka mingi rühma või kollektiiviga võib kannatada seetõttu, et sa ei suuda grupihuvidega arvestada — tahad kõike vaid ainuisikulist otsustada. Kuid armastuses võid kogeda Üheksandat Lainet!

***KALJUKITS

Uus nädal võib tuua olukorra, kus seisad olulise sotsiaalse valiku ees — sulle võidakse teha pakkumine ja sa pead otsustama, kas võtad selle vastu või mitte. Sinu karjääris või muus ühiskondlikus sfääris võib ka kätte jõuda hetk, kus pead oma rolli või strateegiat muutma. Aga siin pead olema väga hoolikas ja tähelepanelik, et mitte minna kaasa asjadega, mis võivad su mainet ja positsiooni kahjustada. Nädala lõpp, eriti volbripäev, võib kujuneda väga romantiliseks!

***VEEVALAJA

Uued mõtted ja uus info on endiselt päevakorral, kuid pisut keerulisemas ja võtmes. Võid uue info mõjul langetada vale otsuse või teha midagi, mis sulle mitte kasuks ei tule. Mõte või idee, mis alguses tundub hea ja kasulik, võib tegelikult viia sind valele rajale. Reisile minek ja suhted välismaaga võivad samuti olla ebaselges faasis. Seevastu kõik kodu ja majapidamisega seonduv annab võimaluse teha vajalikke muudatusi.

***KALAD

Võimalik, et uus nädal tekitab sinus mingeid kunstlikke vajadusi — ostad ehk midagi, mida sa tegelikult ei vaja või ostad õige asja, aga sellega kaasnevad liiga suured kulutused. Raha ja asjade-esemete pinnalt võib tekkida ka pingeid — seega tuleks hoiduda kellegi käest midagi laenamast ning ka üldisemas plaanis oleks kasulik olla rahaliselt teistest sõltumatu. Armastuse füüsiline pool võib sellel nädalal sulle aga palju pakkuda.