***AMBUR

Endiselt võivad paljud asjade ja ettevõtmised olla otsustavas faasis ehk siis tulemusi andmas. Millised need tulemused on, sõltub sinu eelnevast tegevusest. Kui oled olnud kohusetundlik ja kõiki oma töid korralikult teinud, koged tunnustust. Kui oled aga seanahka vedanud, saad ülemuselt sugeda. Või puruneb lihtsalt keti kõige nõrgem lüli ning pead mõne oma ettevõtmisega uuesti algusest alustama. Teine võimalus on, et konkurendid löövad sind allapoole vööd.

***KALJUKITS

Endiselt soosib kosmogrammi muster loomingulisi natuure — õhus on fantaasiaid ja erinevaid tunnetusi, mida saab loomingus edukalt ära kasutada. Seevastu kõik kainet ja raudset loogikat vajavad ettevõtmised võivad lõppeda mingi segaduse või arusaamatusega. Seega jälgi, et sa ei satuks soovmõtlemise libedale teele. Teine äärmus on jälle põhjendamatud hirmud ja kartused. Jää ikka nende kahe äärmuse vahele! Eksootilised reisid nii vaimus kui reaalselt sobivad aga kenasti nädala mõjudega.

***VEEVALAJA

Endiselt võivad tavalisest suuremat rolli mängida olukorrad, kus ilmneb mingi puudus või probleem. Või pead midagi vastu tahtmist muutma, mis sulle sugugi ei meeldi. Samas peakski igasugustesse muutustesse suhtuma praegu ettevaatlikult, kuna sa ei pruugi olla teadlik kõigist vajalikest asjaoludest. Mingi sinu eest varjatud infokild võib sinu jaoks olulist tervikpilti moonutada, mistõttu võid astuda valele rajale. Samuti võid kergesti kaotada reaalsustaju ja teha ulmelisi plaane.

***KALAD

Veenus ja Marss moodustavad mõlemad opositsiooni Kalade valitseja Neptuuniga. Seega võivad sulle iseloomulikud omadused võimenduda. Võid olla mingite ebamääraste uitmõtete või unistuste mõju all, mistõttu sul võib olla probleeme objektiivsusega. Sul on ees kas roosad või mustad prillid ja seetõttu ei taju sa maailma värve õieti. Eriti väljendub see just kõikide üks-ühele suhete osas. Kipud inimestele hinnanguid andma mingite väga subjektiivsete tunnuste alusel.