***AMBUR

Nädal võib olla seotud mõne üllatuse või ootamatu võimalusega, millele ei tohiks kiirustades reageerida. Pühade ajal peaksid kindlasti oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Jõululauas hoia mõõdukat joont, ära pane oma organismi ohjeldamatu õgimisega proovile! Kui satud mingisse sulle võõrasse seltskonda, hoia end rohkem tagasi ja ära hakka oma ideid ja veendumusi teistele peale suruma — ole salliv ka sulle harjumatute seisukohtade suhtes.

***KALJUKITS

Kolmapäeval kell 12.44 siseneb Päike Kaljukitse märki ja algab talv. Hea kui saaksid esmaspäeval ja teisipäeval poolikud tööd lõpetada. Jätkuvalt mõjutab sind ka Merkuuri-Pluuto lähedus (mis küll ei saavuta täpset ühendust), mis võib muuta sind kinniseks ja kahtlustavaks. Sa pole eriline seltskonnalõvi (las olla selleks mõni Lõvi!) ja võid suuremast seltskonnast eemale hoida. Kuid see-eest peaks sul olema hea nina õigete kingituste ostmiseks.

***VEEVALAJA

Õnnelikes aspektides Veenus liigub Veevalajas. See võib kaasa tuua uut värskust ja uusi tuuli nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjus. Sul on kergem suhelda ja sidemeid luua, kuna „õhus“ on rohkem Veevalajalikku. Tunned, et oled omas elemendis ja see annab sulle kindlust juurde. Eelkõige on soositud sellised suhted, kus intiimsele või seltskondlikkusele lisandub ka mingi vaimne või filosoofiline mõõde.

***KALAD

Nädalas on palju müstilisi momente ja kummalisi hingeseisundeid, mis aitavad positiivsel juhul sul ennast ja ka teisi uue nurga alt näha. Halval juhul puutud aga kokku olukordadega, mis sind segadusse ajavad. Kuid just nüüd on hea võimalus nendest olukordadest sügavamal tasandil intuitiivselt aru saada. Ka oled sa suuteline oma hirmudele julgelt otsa vaatama ja sel viisil neist vabanema.