Aga esimene samm, et oma halbu suhteharjumusi muuta, ongi see, et sa üldse mõistad, et sa nii käitud.

Seega, loe edasi ja saa teada, milline nõme komme sinu tähemärgiga seotud on:

JÄÄR

Oled tujukas ja sind on keeruline mõista. Enne kohtingule minekut proovi mediteerida, et tunneksid end stressivabalt ja suudaksid lõõgastuda.

SÕNN

Võid hakata kohtingu ajal hoopis teiste inimestega liiga palju flirtima ja unustada oma kohtingukaaslase sootuks ära. Proovi vahelduseks vaid ühele inimesele korraga keskenduda.

KAKSIKUD

Sulle meeldib pidevalt suhelda, aga see võib tähendada, et hakkad oma sõnumitega teist inimest liialt tüütama. Soovitus: pane vahelduseks telefon käest!

VÄHK

Su emotsioonid väsitavad sind ennast ka ära, mistõttu on vahel lihtsam peituda oma koopasse, kui olla reaalses maailmas kohapeal. Teiste sõnadega: sa võid oma kaaslasele jätta mulje justkui sa poleks huvitatud.

LÕVI

Sa kipud oma partneriga konkureerima ehk, kui tema näiteks räägib sulle ühe dramaatilise keskkooliaegse loo, otsid sa oma peast juba veel paremat lugu. Aeg oleks vahelduseks lihtsalt kuulata

NEITSI

Sa oled väga intelligentne ja samas ka pisut ennasttäis, mis tekitab su kaaslases tunde, et ta pole su jaoks piisavalt hea.

KAALUD

Sul on alati mitu rauda tules ja su partner saab sellest aru. Tegelikult peaksid oma kaaslasele andma enda sajaprotsendilise tähelepanu.

SKORPION

Vahel võid sattuda oma eksidest justkui sõltuvusse, isegi, kui oled neist täiega üle saanud ja seetõttu kipud neist oma uuele partnerile pisut liiga palju rääkima. See võib muutuda tüütuks ja tekitada tunde, et sa pole valmis pühenduma.

AMBUR

Sa ei saa midagi teha, et armud kahte või isegi kolme inimesse samaaegselt, mis tähendab, et su kalender on pidevalt täis. Ühele inimesele pühendumine on raske, eriti, kui su maailm on üks suur pidu, aga anna endast nüüd maksimum.

KALJUKITS

Sa oled valmis käima väljas vaid nende inimestega, kes on sinuga samal tasemel, aga proovi vahelduseks keskenduda sellele, kui lõbus sul kellegagi on, mitte ainult sellele, kas ta on ikka piisavalt hea.

VEEVALAJA

Kui sul tekib tunne, et ta pole ikka päris see õige, lõikad sa ta oma elust ilma igasuguse selgituseta välja. Selline käitumine ajab inimesi vaid segadusse ja vahel väärivad inimesed veel üht võimalust.

KALAD

Enne, kui sa kellegagi silmast silma kohtud, kipud tema kohta igat pisidetaili välja uurima. Sa juba tead kõiki ta lõbusaid lugusid, sest oled kõik ta viimase viie aasta säutsud läbi lugenud. Oih! Proovi seda järgmine kord mitte teha ja lase inimesel ise oma lugusid rääkida.

Allikas: Cosmopolitan