1. Jäär

Julged, tugevad ja energilised inimesed. Jäärad naudivad võistlusmomente ja võitudega kaasnevat tähelepanu. Sellistele sarvilistele meeldib saada kingiks ilusa disainiga asju (vahet ei ole, kas neil on suurt kasutusala või mitte) ja sporditarbeid.

2. Sõnn

Realistidest Sõnnidele meeldivad parfüümid, romantiline muusika ja hea söök. Kõige lihtsam viis on need ühendada — tee kodus suurepärane õhtusöök, pane mängima hea muusika ja kingipakki pane tema lemmiklõhn.

3. Kaksikud

Kaksikud armastavad vabadust ja iseseisvust. Kingi neile reis kuskile põnevasse kohta või midagi eksootilist ja originaalset.

4. Vähk

Familiaarsed, häbelikud, kuid samas väga romantiliste vähkide tujud liiguvad seinast seina — kord on nad rõõmsad, kord tundub nagu nende õlul oleks kogu maailma valu. Kingiks sobib intiimne õhtusöök koos pisikeste üllatustega. Õhtu lõpeta maitsva šokolaadimagustoiduga!

5. Lõvi

Lõvid elavad väljapoole, nad on tugevad, vabad ja kirglikud. Lõvi armastab luksust, seega peaksid tema kingid olema kallid — vii ta linna kõige kallimasse restorani!

6. Neitsi

Nad naudivad pisikesi detaile ning on äärmiselt ratsionaalsed. Neitsile sobivad kingituseks alati teatri- või kontserdipiletid.

7. Kaalud

Diplomaatilised Kaalud on oma loomuselt sotsiaalsed. Samamoodi on nad ka ühed parajad hurmurid! Neile saad teha headmeelt, kui viid nad tagasihoidlikusse restorani.

8. Skorpion

Intuitiivsed Skorpionid on tavaliselt tõsised ja oma tegemistes väga põhjalikud. Kingi puhul on ainukeseks oluliseks asjaks see, et see tuleks südamest ja oleks siiras.

9. Ambur

Enesekindlad, rõõmsad, siirad ja head sõbrad — nad armastavad loodust ja värsket õhku. Tehke koos väljasõit mõnda väikesesse maakohta, külasse või metsa vahele.

10. Kaljukits

Kaljukitsed on impulsiivsed introverdid. Nad on ambitsioonikad, kuid võivad näida seejuures väga külmad. Et neile meele järele olla, vii nad ilusale ja heale kontserdile või kinno mõnda väärtfilmi vaatama.

11. Veevalaja

Aktiivsed, sümpaatsed, siirad ja lahked. Veevalajale on parimaks kingiks mõni hästiistuv riideese.

12. Kalad

Kalad on romantilised ja loomu poolest pehmed. Neile naudivad romantikat, sõprust ja armastust. Kingituseks sobivad maalid ning kõik muu kunstiga seotud.