JÄÄR

(21. märts — 21. aprill)

ARMASTUSEKINGITUS: seiklusjanu

Jupiter mõjutab sind piiridest üle astuma: sa pead seda iseenesestmõistetavaks ning tunned sellest ka suurt rõõmu. Kohtamisi saadab kirg! Oled vallaline? Armastus esimesest silmapilgust muutub sinu filosoofiaks. Tunned sisemist sundi uuendada oma tundeelamusi. Su ellu võib astuda teisest kultuurist või teise nahavärviga, vanem või noorem mees. Kui oled juba paarisuhtes, siis julgustad oma kallimat katsetama erinevate kostüümidega ning proovima rollimänge.

KARJÄÄRIKINGITUS: loomingulisus

Marss, Jupiter ja Neptuun pakuvad sulle võimaluse väljendada oma loomingulisust, et teiste hulgast esile tõusta ja silma paista. Hüvasti, valmiskirjutatud toiduretseptid, etteaimatav päevaprogramm ning üllatuste puudumine! Tee ruumi uuendustele. Veebruaris ära lase end teisejärgulistel küsimustel rööpast välja viia. Aprillis kasuta ära Jupiteri soodsat mõju uute kontaktide loomiseks. Juunis mõtle kursi muutmisele oma elus. Alates aprillist-maist on ees muutuste aeg.

HUVITAV KINGITUS: kerge joobumus

Veebruaris-märtsis rõõmustavad sind uued suhted. Tundub, nagu algaks nendega sinu õige elu. Eelmistest veel hullumeelsemad ja vahvamad, viivad need suhted sind äärmuslike tundeelamuste, tundmatu ja ohtliku maailma poole: sellest tekib tõeline joobumus! Pärast kerget pettumist ja olukorra teadvustamist aprillis toob Saturn sinu ellu natuke mõtteselgust ning tänu sellele otsustad taas tugevamate ja pikaaegsemate suhete kasuks. Samuti vaatad kriitiliselt üle oma uued sõbrad: kindlasti on nad lõbusad, aga mõõdukas koguses!

ISIKLIK KINGITUS: uus sõprade ring

Õrn Veenus saadab veebruarist juunini su poole kõige paremad vibratsioonid: ees on kestvalt tulemusrikas periood. Kutsu külla seltskond sõpru, kelle hea tuju on tõeliselt nakkav. Muusika ja tantsimine moodustavad su uuest minast põhiosa, enam pole asu rutiinil ega tusatujul. Nüüd on asi elukunstis ja naudingus. Sa muudad oma välimust, et öelda: “Olen nüüd keegi teine.”

Üksinda? Kui Veenus jõuab augusti lõpus Lõvi tähemärki, oled uueks kohtumiseks küps. Ta kerkib esile sõprade keskelt, kuigi sa algul ei usu, et see tutvus võiks tuua endaga kaasa tormilise seikluse. Kui aga too seikluse kangelane on hästi ja arukalt valitud, saadab ta sind veel kaua!

SÕNN

(22. aprill — 21. mai)

ARMASTUSEKINGITUS: söakus

Kui oled traditsioonide ja pikkade suhete pooldaja, teeb Veenus sinust armunu, keda saadavad sensuaalsed naudingud. Aastal 2009 kerkib armastus taas esiplaanile ning sa eelistad valikuvabadust. Veebruarist juuni lõpuni on päevakorral sarm, optimism ning säravad tutvused. Perekonna roll, mis on siiani olnud sinu jaoks olulisim, muutub nüüd tagasihoidlikumaks. Juuli keskpaigast augusti lõpuni on suund suviste mõnude nautimisel. Sügise alguses lainetad sa aga uute emotsionaalsete naudinguteni.

KARJÄÄRIKINGITUS: metamorfoos

Esimene poolaasta tuleb väga rahutu ning tegus, põhjustades täieliku metamorfoosi — röövikust saab liblikas. Tüütute kohustuste aeg on läbi, sina püüdled loomingulise töö, vastutuse ja prestiiži poole. Kõik, mis tundus siiani paigal seisvat, puhkeb nüüd muutuste õide. Oled kahe jalaga maa peal: pead tegelema sellega, mis juba olemas on! Kunst ja ilu leiavad taas koha sinu elus. Suvi on siirdeperiood, mis toob alates septembrikuust kaasa uue sotsiaalse staatuse.

HUVITAV KINGITUS: kokkuhoidlikkus

Üldisele olukorrale lisandub sinu edasilükkamatu vabaduse vajadus, ettevaatust rahaasjades! Instinkt juhib sind originaalsete valdkondade poole. Uuenduslikkus astub harjumustele kanna peale. Oled väga julge, kuid unustad ära oma orientiirid. Tulemus: teatud hetkedel tuleb sul järgida säästurežiimi! Oma otsustele truuksjäämine on olulisem kui kapriisidele järeleandmine. Ja üliorganiseeritud, nagu sa tihti oled, oska kannatuste vältimiseks mõõnaaegu ette näha.

ISIKLIK KINGITUS: välktutvused

Uued tutvused, mida soosib Veenus, võtavad kuni juuli alguseni oma osa sinu valikutest. Sõlmid uusi sõprussuhteid töölähetustel ja õhtustel väljaskäikudel. Juuni on peaaegu idülliline kuu, sest kaks või kolm tutvust löövad su igapäevaelu särama nagu välk. Need uued suhted on kui saatuse enda taganttõuge, sest need inspireerivad ning tekitavad sinus uusi soove. Kuna oled peenetundeline, avaldub sinu ambitsioonikus filosoofilistes mõttevälgatustes. Käitud väga diplomaatiliselt, kuid see ei jäta sind ilma teatud elegantsist. Ja kuigi tundub, et hindad oma finantsvõimalusi üle, kuna sul on eriline ahvatlus sõlmida äritehinguid, saadab sind õnneks siiski kindel majandusetunnetus.

KAKSIKUD

(22. mai — 21. juuni)

ARMASTUSEKINGITUS: kasvanud armastus

Tänu Jupiteri ja Neptuuni koosmõjule on aasta 2009 sooja alatooniga. Sinu elu rikastab suurem vabadus ja võimaluste rohkus. Alates jaanuarist köidab su tähelepanu üks sentimentaalne afäär: see võib tuua sinuni meesterahva, kelle kultuuritaust sind vaimustab. Välistatud ei ole ka abielu! Tutvused arenevad võimsalt ka veebruaris, juunis ja detsembris. Vali oma kaaslast hoolega: ta peab olema hell ja arvestav. Aga määravaks osutub hoopis see pisike teaduslik lisaväärtus, mis kohe silma jääb.

KARJÄÄRIKINGITUS: optimism

Kõik teised riskivad tusatuju kätte sattumisega… aga mitte sina! Kerge ning optimismist pakatav, elad sa oma elu rohke energiaga. Kommunikatsiooni, suhtekorralduse ja kaubandusega seotud alasid saadavad sel aastal Jupiteri taganttõuked ning see lisaenergia, enesekindlus ja õnn mõjuvad su karjäärile väga edendavalt. Aasta teises pooles on siiski võimalik väike tagasilöök rahaasjades.

HUVITAV KINGITUS: muretus

Tööl jõuline, eraelus armastuse sisse kastetud, hõljud pidevalt pilvedes. Ja kriis? Võib juhtuda, et lähedased su ümber ei ole nii sõbralikud. Sinul aga ei möödu see faas niipea, mistõttu ära lase tekkida liiga suurel lõhel: ole valmis neid kuulama. Jaanuari ja juuni vahel soosib Veenus uusi tutvusi. Käid läbi ambitsioonikate inimestega, kes on valmis ahmima elu suurte suutäite kaupa, koos nendega naudid ühiseid hetki ja oled tihtipeale naerust kõveras. Ent ära unusta ka teisi ja ole kahe jalaga maa peal!

ISIKLIK KINGITUS: põrgulik külgetõmme

Laienemist soosiv Jupiter lubab sul oma tegevuses laineid lüüa. Ametikõrgendus ja edu saadavad sind suuremaid pingutusi tegemata. 2009. aasta alguses lood uusi kontakte ning sõprussuhteid. Ent see, mis sinu juures kõige enam silma paistab, on oma soovide eriline teadvustamine ning külgetõmme, mis toob kõik muu endaga ise kaasa. Käes on hetk hüljata igavaks muutunud töö või liiga leige armastus. Oma tegevuses saad alati positiivseid tulemusi ja sellest saadav rahuldus annab sulle vahendid oma ideaalide elluviimiseks. Ees on igapäevase elurütmi muutus: argipäev tuleb intensiivsem, tunned end külgetõmbavama, müstilisema ja originaalsemana kui kunagi varem. Lähedased on alati sinuga ja sellel puudub hind!

VÄHK

(22. juuni — 21. juuli)

ARMASTUSEKINGITUS: arukas mees, kes kõigist on ees

Sinu taevakeha Kuu muudab su õrna südamega romantikuks ning paneb mõtlema oma kodu peale. Reserveeritud ja sageli üksi, toidad üht kõrgelennulist unistust. Kas kohtud unistuste printsiga? Kõik on võimalik, kuna Saturn toob endaga kaasa kas abielu või pika suhte. Sinu tulevane kallim on arukas ja sinust tunduvalt vanem. Aastal 2009 teed kõik selleks, et tugevdada üht väga olulist suhet või taastada paarisuhe mehega, kes valmistus minema lendama.

KARJÄÄRIKINGITUS: hapnikuballoon

Jätkad oma imepisikeses maailmas elamist, kuigi südames igatsed vaheldust. Reisid kipuvad saama igapäevaseks ja ka meelt lahutama lähed kindlasti teistele laiuskraadidele… ja seda pigem märtsis, augustis või detsembris. Oled väga truu oma sõprade ringile ning meelitad neid — nagu ka nemad sind — mitmesugustele seiklustele. Aastal 2009 elad hea meelega väljaspool raame ja tavapäraseid piire. Sind on ootamas uued tuuled, sealhulgas ka uue elukoha otsimine alates aprillist.

HUVITAV KINGITUS: liiderlikkus

Veenuse ja Kuu koosmõju ei toimi alati kodurahu säilitajana. Nagu ikka, oled sina äärmiselt truu — kui mõni flirt välja arvata. Mis olekski värskendavam kui üks vallutatud naeratus? Veenus jätab sulle mõned varuks ja märtsist septembrini on nende avastamise aeg. Naeratuste taga on annet ja palju sarmi. Pea meeles, kui kaugele võib flirdiga minna, et hoida alles see enda oma — kogu aasta vältel.

ISIKLIK KINGITUS: uus pesa

Sul on hea vaist, elav kujutlusvõime ja kunstnikuhing ning sa uitad oma inspiratsiooni kannul ringi. Hõljud kahe maailma, tõelise ja näilise vahel ja see tekitab igatsuse uue kodu järele, mis vastaks just sinu vajadustele. Aprillis algabki soodne periood leidmaks uus käepärane pesa, kuhu hiljem kolida. Pluuto möödumine toob kaasa rikkaliku perioodi ja palju üllatusi. Uued ajad kujutavad endast vabaduse hingust. Oled teadlik oma iseloomust ning valid käimiseks seni tundmatu tee. Koht, kus sa elama hakkad, peegeldab oma stiili ja dekoratsioonidega sinu hingeseisundit. See on suurepärane moodus põgeneda rutiini ja monotoonsuse eest ning kaasata seiklustesse ka oma lähedasi.

LÕVI

(22. juuli — 21. august)

ARMASTUSEKINGITUS: armastus esimesest silmapilgust

Jupiter loob idüllilise romantika tingimused… Ettevaatust, sest saabuda võib armastus esimesest silmapilgust! Selle päästab valla üks pilguheit aprillis, just seesama, mis viib su väga kiiresti pilvedesse. Sõnulseletamatu, ainult et… sina armastad teda üleni, absoluutselt, oma tundeid ohtu panemata, aga tema? Uus aasta tõestab, et oled tõepoolest õigel teel, sest armastus on kahepoolne ja sa saavutad nirvaana. Kui oled juba paarisuhtes, tunned ka selle kerget paranemist ning elad täiuslikus harmoonias.

KARJÄÄRIKINGITUS: tulus ühendus

Tööl seisneb küsimus lubatud edu saavutamises. Selle võimalusterikka perioodi viljade maitsmiseks ära jäta hooletusse tehnilisi ega administratiivseid külgi. Lõpuks ometi on sul tunne, et oled andnud endast parima: sõbralikus õhkkonnas, pingeteta, mõne nakatava naerupahvakuga oled oma igapäeva läikima löönud. Septembris ootavad sind mõned meeldivad muutused ning ümbruskonna avardumine, mis vastab ka sinu uuele staatusele.

HUVITAV KINGITUS: kire tõusud ja mõõnad

Kevade algusega kerkib esiplaanile kirg, saatjaks lubadused, plaanid ja tõotused, mis suruvad sulle peale oma rütmi. Kui tahad oma väärikust säilitada, lisa siia juurde näpuotsatäis huumorit! Isegi kui armastus on mõlemapoolne, ei saa sa mõningate hullude stsenaariumide eest end kaitsta — saad ainult nende kestust piirata. Ja mis on selle mõju? Armastada kedagi tänapäeva maailmas hulluseni on midagi sellist, mis jätab sulle mälestusi kogu eluks…

ISIKLIK KINGITUS: hingeline avatus

Erootika vallas ei ole sul afrodisiaakumit tarvis, et pingereas esimene olla. Paradoks seisneb selles, et kirg tekitab sinus soovi teistest aeg-ajalt eralduda enda analüüsimise ja mediteerimise eesmärgil. Nii 2010. aastani. Sellised faasid on olulised arenguks ja enda ettevalmistamiseks tulevikuks. Sellegipoolest oled sa alates aprillist natuke suhtlemisaltim. Sel suvel hindavad sõbrad su kuulamisoskust. Nad panevad tähele, et oled valmis neile abiks olema. Aasta teine pool on rikas uute ametialaste tutvuste poolest, kusjuures osa neist võib kujuneda väga põnevaks sõpruseks. Külgetõmme, vaist ja loomulik organiseerimisvõime kindlustavad sulle edu. Oma panuse annab ka võimuiha. Aasta jooksul võidab sinu reputatsioon puhtuses ning modernsuses.

NEITSI

(22. august — 21. september)

ARMASTUSEKINGITUS: seksuaalne ilmutus

Veebruarist juunini püsib Veenus sinu seksuaalses märgis ning teda saadab hea tahe ja nauditavad lubadused. Tunned planeedi heast ja intensiivsest mõjust rõõmu suisa viie kuu jooksul! Tõeline seksuaalne ilmutus saab osaks neile, kes tavaliselt väidavad, et nad sellest asjast üldse ei huvitu. Seega on kõik võimalik, nii armastus esimesest silmapilgust kui ka abielu, samuti partneri vahetamine. Ja see on alles algus! Veenuse erootilisest mõjust saad tunnistust juba järgnevate kuude jooksul.

KARJÄÄRIKINGITUS: kursimuutus

Aasta kulgeb kahes etapis, mida rõhutab Jupiteri hea tuju. Märtsi-aprillini laiub sinu tegevuse üle meditatiivne piirang. Sa nimetad tavapärased vastikud tööd väheolulisteks ning viimistled samal ajal isiklikke tulevikuplaane. Tänu Pluutole ilmub nähtavale uus orientiir, mis põhineb sinu sisemistel eelistustel: seni olid need väljendamata kas häbelikkusest või lihtsalt sellepärast, et nad ei olnud veel küpsed. Õnneks annad sa neile nüüd vaba voli.

HUVITAV KINGITUS: iseseisvus

Seksuaalne indeks järgib sinu isikliku edu tõusujoont: sinus on märgata rohkem kindlustunnet ning küpsust. Aprilli ja juuni vahel ilmub su ellu veetlev meesterahvas. Oma tasakaalu huvides pead ise hindama sellega kaasnevaid eeliseid ja riske. Salaaeda, nagu ka asjaajamistesse, ei lase sa tungida mitte kellelgi ilma loata! Üksindus ja iseseisvus saadavad sind ustavate, ehkki vahel tülikate sõpradena vähemalt oktoobri lõpuni.

ISIKLIK KINGITUS: uued prioriteedid

Pluuto mõju annab endast tunda ja see soosib psüühilist puhastumist. Materiaalsest küljest tähendab Jupiter olulist muutust ja kasulikumaid tingimusi. Saavutad korra oma prioriteetides ja eluks tehtud plaanides. Eelisõiguse annad töistele suhetele, aga ka vanad sõbrad ei jää unarusse. Osa suhteid ähmastub ning nende asemele kerkivad uued, mis on seotud tegutsemise ja tärkava sümpaatiaga. Lõpuks väljendad oma hingelist vajadust, lähenedes neile, kel on mingi sõnum, info või kogemus, mida jagada. Aprilli ja novembri vahel sellised läbikäimised tihenevad, tipnedes väljaskäikude ja reisidega.

KAALUD

(22. september — 21. oktoober)

ARMASTUSEKINGITUS: superkallim

Kõik on kirjas: aastal 2009 oled sa pidevalt armunud, nagu seda tahab Jupiter. Sinu kallim on leidlik, originaalne, humoorikas, vaheldust pakkuv, mitte liiga sinus kinni, loomingulise profiiliga, kunstnik või teadlane, kes elab oma ihade järgi. Armastus sünnib juba esimestel kohtumistel veebruaris. Kirglik ja fantaasiarikas, paned sa võlurina mängu kogu oma sarmi, et ta endale võita. Su armastus on täis kirge, sisemiselt jääd aga ikkagi tavaliseks naiseks, mis annab tõestust su uuest hingelisest küpsusest.

KARJÄÄRIKINGITUS: väike abikäsi

Teatud hetkedel võtavad asjad hea pöörde. Kuna Jupiter soosib õnne, siis on saatuse täringumäng sinu poolt. Su ideed ja ettepanekud meeldivad teistele ning on väärt väikest ametikõrgendust. Isegi kui oled alles karjääri alguses, oskad sa meeskonda juhtida ja anda loomingulist taganttõuget. Inspiratsiooni saamiseks ümbritse end kõige ilusaga ning sukeldu ideedemaailma. Alates septembrist paraneb su finantsolukord.

HUVITAV KINGITUS: kolimine

Kui Pluuto jõuab Kaljukitse tähemärki, tunned soovi tegutseda. Tahad minna vaatama, mis toimub mujal, ehk lühidalt — tahad kolida. Uus kodu vastab rohkem sinu profiilile ning rahuldab sinu vajaduse ümbruskonda vahetada. Sinu pidevalt muutuvaid soove saadab teatud korralagedus, pead sellega arvestama enne asjade pakkimist. Valiku langetamisel mängivad rolli ka perekondlikud suhted, mida pead aprillis ära kasutama, et suurendada oma iseseisvust.

ISIKLIK KINGITUS: kooselu

Eriti tähtis on õige partneri leidmine, muidu on tasakaalu saavutamine võimatu. Kosmos lubab sulle emotsionaalset õitsengut. Mõistmine ja harmoonia kerkivad esile ühe tähelepaneliku meesterahva juures. Koos õhuga hingad sisse rahu ja mugavust. Valitud kaaslane on võimeline sind materiaalselt abistama või siis vähemalt praktiliste küsimuste puhul nõu andma. Tema kõrval olles kiirgab sinust vaikset jõudu. Sa jagad tema argipäeva ja kuigi see võib vahel raskeks osutuda, on sellel ka oma võlu, sest pakud talle oma hinge- ja vaimuressursse ning head tuju. Ühesõnaga moodustate ilma raskuste ja kõhklusteta hea paari! Parimad hetked jäävad ajavahemikku veebruarist juunini ja septembrist aasta lõpuni.

SKORPION

(22. oktoober — 21. november)

ARMASTUSEKINGITUS: terake vürtsi

Tänu Pluutole ja Jupiterile avad oma elus täiesti uusi lehekülgi. Terake sadomasot oma armuelu vürtsitamiseks jahedatel oktoobriöödel — ahvatleb see sind? Sina, kes sa unistad mängida kõrgetel kontsadel armukese rolli, tahad tegusid: Marss on Lõvi tähemärgis ja too armastab näidata oma jõudu. Nahk ja maskid viivad sind vajalikku tujju, ilma et see muutuks harjumuseks. Kosmos lubab, et aasta 2009 tuleb kergema alatooniga ning sa vahetad sagedasti kostüüme.

KARJÄÄRIKINGITUS: ettevalmistused ja avastused

Karm Saturn laseb oma tugevat haaret veidi lõdvemaks ja siiani ette tulnud raskused hakkavad järk-järgult kaduma. Aastal 2009 toob Uraan endaga kaasa meeletult uuendusi ja muudatusi. Plaanid, ettevalmistused ning avastused on pidevalt päevakorral. Märtsi ja septembri vahel saad olulised allkirjad. Saturni möödumine Kaalude tähemärgist oktoobri lõpus märgib uue elu algust, tuues kaasa ka elurütmi kiirenemise.

HUVITAV KINGITUS: lõputu ootus

Paljude skorpionide jaoks on õhus töine kursimuutus, mille üle sa juba praegu rõõmustad, sest see vastab täpipealt su ootustele. Laienemist soosiv Jupiter toetab ja kaitseb sind: tutvused aitavad üle saada takistustest, mis sinu ümbersünni hetke pidurdavad. Mõned kohandused on veel vaja teha, kuid need ei ole mõeldud sinu karistamiseks, vaid lõpptulemuse parandamiseks. Kannatust!

ISIKLIK KINGITUS: ajutine positiivne bilanss

Hoolimata viivitustest ja kriisist tunnetad sa isiklike saavutuste mõju ja võid tõdeda, et valitud sai õige tee. Milline areng sinu karjääri algusest alates ja millised isikliku elu kogemused! Kasutad ära mõõnahetki ning aastapikkust kahvatut loksumist, et saada ajutist tulemust ning mõista: oled suutnud viia oma koorma just sinna, kuhu soovisid. Aastal 2009 saad pisikesi boonuseid, mis hüvitavad su püsivuse. Austusavaldused ja väiksed märgid lugupidamisest julgustavad sind, ära hetkel rohkem juurde küsi.

AMBUR

(22. november — 21. detsember)

ARMASTUSEKINGITUS: aktsendiga kallim

Sinu kui võluva tulehargi elus on ees muutused, nii et harju raudtee- ja lennujaamadega juba varakult! Üks reis jätab meeldiva jälje aktsendiga kallima kujul. Topelteelis: kuigi ta ei ole pidevalt kohal sinu argipäevas, on ta sinu jaoks ikkagi olemas. Tema vaatepunkt on sinu omast piisavalt erinev, et sind üllatada. Armastus, nagu ka seksuaalsus, kulmineerub juuni ja detsembri vahel. See on hõõguv periood, mis sisaldab endas nii turbulentsi kui ka vaikust, aga kui ei proovi, ei saa sa midagi.

KARJÄÄRIKINGITUS: võitlushimu

Jupiter lubab sulle reise ja kütkestavaid uusi tutvusi. Edu, nauding, erutus — sinu tegevus hoiab alati varuks intensiivseid hetki. Sotsiaalses plaanis sa särad ja see sära võidutseb ka välismaal. Siiski looritab su karjääri kõhkluste vari. Ettepanekuid saadavad kahtlused. Kuidas langetada õige otsus? Kas mitte alla vanduda peapööritusele? Pluuto kutsub sind mõõdukusele. Kohane ainult hetkevajadustega. Millised mängutingimused ka ei oleks, neid on vaja respekteerida. Väljenda mõõdukaid seisukohti ja ära ületa iseendale seatud piire!

HUVITAV KINGITUS: karmus

Pluuto, mis sümboliseerib rikkust, toob sinu ellu uue meeleolu. Veidi julgust oleks omal kohal: finantsolukorra taaselustumise esimesteks märkideks on vaja oodata märtsikuuni. Pingete maandamisel võid loota oma suhtevõrgustikule ja Neptuuni soosingule. Paar suurepärast pakkumist saabub sulle välismaalt. Käidud tee saab sinu jaoks mõtte ja viib sind edasi edu poole.

ISIKLIK KINGITUS: ülistimuleeriv seltskond

Aastal 2009 liigub sinu planeet Jupiter Veevalaja tähemärgis. Sinu päralt on võluvad kontaktid ja uued põnevad suhted! Elad nagu ikka täiskäigul ning sind ümbritseb elujõuline ning vaheldusrikas seltskond, kuhu kuuluvad ka mõned väga tugevad kujud. Milline keeris! Inimesed sinu ümber jagavad su karjääri positiivset mõju. Märtsi ja septembri vahel käid läbi märkimisväärse hulga uute nägudega, kellest mõned istutavad end püsivalt sinu südamesse. Dünaamilised ja moodsad, annavad nad sulle edasi oma elurõõmu ja ideid, hoidmata kokku ka nõuannete ja info pealt. Just sellele väga voolavale seltskonnale oled sa võlgu olulise osa oma saavutustest ja edust. Vaata, et sa seda maha ei salga!

KALJUKITS

(22. detsember — 21. jaanuar)

ARMASTUSEKINGITUS: initsiatiiv

Tänu hiidplaneetide abile on sul tunne, et asjaajamised on sinu kontrolli all. Haarad sageli initsiatiivi ja proovid õnne kihlvedudes. Kui oled parasjagu töötu, paigutab Veenus hiliskevadel sinu ametiteele huvitava võimaluse. Tõenäoliselt juulis otsustad oma suhtega kaugemale minna. Kui oled juba tõsisemalt seotud, siis on 2009. aasta tendents jagada teistega oma suurejoonelisi plaane. Tõesti, Saturn ehk aeg töötab sinu kasuks. Tänu solidaarsust õhutavale Uraanile tekib sinus taas huvi rühmatöö vastu nii organiseerimisel kui ka üllaste eesmärkide poole püüdlemisel.

KARJÄÄRIKINGITUS: kaaslased

Kuna Pluuto on sinu tähemärgis, saabub su ellu võimas inspiratsioonipuhang. Täpsemalt saabub su karjääris uus käänakuhetk. Ootamisperioodil tugevdab Veenus sinu suhteid sõprade ja ka töökaaslastega. Need osutuvad väärtuslikeks hetkedel, kui oled parasjagu üksildasem, ning lihtsustavad argipäeva, mis iseenesest ei ole ju üldse halb. Kui laiendad oma vaatevälja, avab Jupiter sulle oma lahkema külje — areneva ning eksistentsiaalse.

HUVITAV KINGITUS: kriitikameel

Saturn stimuleerib sinu kriitikameelt: seltskonnas lõbustav, võib see siiski sinu kahjuks pöörduda, kui võtad omaks karmi superego väljendusviisi, mis on otsekui sisemine koll. Äkitselt tunned sa end tihti rahulolematu ja masendununa. Ära lase kompleksidel endas idaneda — ära alaväärista ennast! Võitle negatiivsete tunnete vastu: alustuseks lepi ära oma kehaga ja püüa püsida vormis. Seejärel lõpeta enda pidev kritiseerimine!

ISIKLIK KINGITUS: sisemine vabadus

Pluuto kui alateadvuse tähistaja saabumine sinu tähemärki on 2009. aasta suur uuendus. See liikumine (mis kestab 14 aastat) põhjustab sinu loominguliste võimete õitsengu ning sinu külgetõmbe suurenemise. Oled positiivselt laetud ja ei tohiks kõhelda oma soovide ja talendi väljanäitamises teistele, olgu see siis üksainus inimene või hulk anonüümseid austajaid ja imetlejaid. Sinu näol on märgata vallutushimu ja selles väljenduvad ka kosmose plaanid sinu jaoks. Tundeelu võib segi paiskuda. Mõistlikud ja hellad tunded muutuvad nüüd tõeliselt kirglikeks. Sinu jaoks on alanud romantiline hooaeg ning sa otsustad elada ilma turvapiireteta. Sellele otsusele järgneb peadpööritav vabadus ja kirepuhang.

VEEVALAJA

(22. jaanuar — 19. veebruar)

ARMASTUSEKINGITUS: internetikallim

Sinu ligitõmbavus on tänu Jupiterile kogu aasta vältel maksimumis ning see põhjustab ümberringi väga valjusid sümpaatiaavaldusi. Kui oled juba kellegagi seotud, siis hoiab enneolematu tasakaalutunne sind tagasi mujalt armastust otsimast. Modernsuse eest hea seisva Uraani põhjustatud vaimuvälgatus viib sind internetti, kus sõlmid uusi tutvusi… ja võib-olla leiad juulis ka uue armastuse. Seda eriti juhul, kui oled vallaline, aga kõik on võimalik ka siis, kui sa seda ei ole!

KARJÄÄRIKINGITUS: selgeltnägemine

Sa aimad intuitiivselt, millist teed mööda käia. Just nüüd pead end tulevikuks ette valmistama, sest su vaist ei peta sind. Jupiteri möödumine juhatab sisse viljaka perioodi ja külvab su üle tugeva eluisuga. Aga tasakaalu pead sa ise leidma: aasta 2009 kuulub sinule ja sa ise pead oskama seda ära kasutada. Usu oma tähemärki, tee võimalikuks kohtumised ja usalda oma intuitsiooni — need võimaldavad sul oma mõjuala laiendada.

HUVITAV KINGITUS: ootamatused

Kuna esimest viiulit mängib Uraan ehk muutused, siis ei laabu miski plaanipäraselt ning sa pead kiiresti kohanema. Võid end kõhklusteta kaasata projektidesse, mis esile kerkivad. Õnn võib olla huvitavalt maskeeritud. Ära järgi juba proovitud retsepte, vaid leiuta, usaldades end uute maitsete kütkeisse. Jupiter elavdab sinu sotsiaalelu. Su elu võtab omaks uue, rõõmsama alatooni ning vastab lõpuks sinu ootustele — puhas rõõm!

ISIKLIK KINGITUS: vaimsed mõttevahetused

Ka sõprussuhete valdkond pakub suurt rahulolu, sest sagenevad kvaliteetsed hingelised ning intellektuaalsed jutuajamised. Aastal 2009 saadab sind uute tutvuste ning toitvate ja viljakate vestluste üleküllus, mis saab isikliku varjundi. Jupiteri ja Pluuto möödumised muudavad sind sõbrunemise ja vennastumise osas tundlikuks — need kaks on sinu tähemärgile tavaliselt väga omased. Sind tõmbab sageli ühe meeskonna või ühingu poole, keda hoiavad koos samad ideed. Kui võtad omaks avatud hoiaku, saad suurt kasu astronoomilistest vooludest, mis teevad võimalikuks su kunstnikupotentsiaali teostumise. Vabatahtlik töö ning heategevus täiendavad seda niigi paljulubavat prognoosi.

KALAD

(20. veebruar — 20. märts)

ARMASTUSEKINGITUS: filosoofiline side

Januned kvaliteetsete ja sisukate vestluste ning filosoofiliste seisukohtade järele. Päikese ja Saturni vastasseis paneb sind igatsema muutusi. Laienda oma ideedevälja, ammuta inspiratsiooni kirjandusest — su hingel on tungiv soov avarduda. Vaid kultuuri ja vaimsuse toel võid armuda või toita üht armusuhet. Sel aastal ei ennusta tähed sulle suuri seiklusi, vaid korrapära ning soovi leida stabiilsus.

KARJÄÄRIKINGITUS: kohanemine

Organiseeru nõnda, et oleksid eriti tõhus, ja kohane pidevalt muutuva reaalsuse ning uute vajadustega. Loobu kahetsuseta kõigest, mis ei ole rentaabel, ning säästa energiat, keskendudes sellele, mis töötab. Erinevalt kartustest ootavad sind professionaalses plaanis suured rõõmud, eriti alates juunikuust. Valmistu uuteks ühendusteks ning võidukaks meeskonnatööks, mis võivad viia su karjääri välismaale.

HUVITAV KINGITUS: kalduvus liialdustele

Saturni opositsiooni tõttu ähvardavad sind igat sorti liialdused. Pea kinni piiridest ning hoia silm peal oma kaalul! Ära lase tekkida sõltuvusel pangaautomaatidest, šokolaadist või millestki muust. Need muutused mõjutavad sotsiaalset elu ja seetõttu oled sa hüperemotsionaalne ning telerit vaadates võib ikka ja jälle pisar silmanurgas olla. Õnneks on ees ka positiivseid muutuseid, näiteks paranevad suhted laste, vanemate inimeste ning loomadega.

ISIKLIK KINGITUS: rikkam aura

Uraani kohalolek suurendab su sarmi ja ligitõmbavust. Sul ei ole tarvis mitte kedagi teist, et rambivalguses särada, luua sillerdavaid dekoratsioone ja lummavat õhkkonda ning olla “ainukordsetel” õhtutel edukas. Sa tead paremini kui kunagi varem, kuidas mängida kangaste, värvide ja valgusega. Elule positiivse alatooni andmist jätkab ka Pluuto, sest sel taevakehal on mingisugune võim sinu hinge üle. Need proovilepanekud, mis on saatnud su elu nelja viimase aasta jooksul, sinu hingelised otsingud ning oskus end ümber kujundada, kannavad nüüd vilja ja mõjutavad su aurat. Mida suuremat enese taasloomise vajadust tunned, seda liigutavam oled. Sõbrad peavad sind vahel võluriks ning mõne jaoks sa seda ka oled!