JÄÄR

Jäär on väga aktiivne ja energiast pulbitsev. Kui sul on soov talle head meelt teha, siis määra talle kohtumine näiteks trennis või siis vii ta kuskile kaugele mõnda tundmatusse paika, talle meeldib kõik, mis on uus ja põnev.

SÕNN

Sul võib olla varuks palju ideid, aga tea, et Sõnn pole seda tüüpi, kes armastaks roosamannat. Sõnn armastab teravmeelsust, siirust ja teadmist, et ta sulle meeldib ja et sa tunned teda hästi. Valmista talle oivaline õhtusöök ja otsi kapist välja mõni hea 80ndate aasta film. See on hea algus.

KAKSIKUD

Kaksikutel on alati kiire. Kaksikute tähemärgi all sündinud inimene on veendunud, et võib kõike teha samaaegselt: ajada oma tööasju, suhelda sõpradega, tegeleda perega jne. Ta on tark, andekas ja pädev, ent abi ta paluma juba ei hakka. Katsu teda veenda, et ta leiaks aega puhkamiseks ja lõbutsemiseks, aga tee seda nii, nagu see oleks tema enda idee.

VÄHK

Kui su sõber on sündinud Vähi tähtkujus, siis ilmselt saadab ta sulle sõnumeid mitu korda päevas. Vasta talle samaga, mitte miski ei valmista talle rohkem rõõmu. Ole tema jaoks olemas!

LÕVI

Ole temaga suurejooneline, ära hoia raha ja aja pealt kokku. Anna Lõvile teada, et ta on parim.

NEITSI

Neitsi on ilmselt natuke stressis ja ei tea, kuidas end maandada. Neitsi ei hakka kohe sulle oma asjadest rääkima, sellepärast anna talle lihtsalt teada, et sa oled tema jaoks olemas. Parem veel, kui sa pakud talle mõned lahendused tema probleemidele, ilma et ta ennast rumalana tunneks. Ja paku talle kooki. Kõik armastavad kooki!

KAALUD

Kaaludega võid sa alati arvestada, nad löövad kõiges kaasa. Kõikides hulludes plaanides. Ja talle meeldib see! Tee temaga pööraseid tegusid ja saad ka ise suurepärase seikluse osaliseks.

SKORPION

Skorpioni elus on alati draamasid igas valdkonnas: suhetes, töö juures, perega. Ole sina ainus, kes räägib talle tõesti asjadest nii nagu nad on. Ta tänab sind selle eest.

AMBUR

Ambur on optimistlik ja armastab seiklusi. Tee talle suur sünnipäevapidu, kutsu kõik ta sõbrad ja tuttavad. Talle meeldib olla ümbritsetud inimestest, keda ta armastab.

KALJUKITS

Kaljukits on niivõrd oma tööga hõivatud, et eraelule jääb tal vähe aega. Vii ta välja, vii ta oma sõprade juurde, veeda temaga aega. Õpeta ta puhkama.

VEEVALAJA

Kuula teda. Ole tema jaoks olemas. Ära aja ta elu keerulisemaks.

KALAD

Kaladel on suured unistused ja veelgi suuremad plaanid, kuidas oma unistusi täide viia. Kui sa pole temaga ammu veinipudeli ümber rääkinud, siis praegu on paras hetk selleks. Tema on alati sinu jaoks olemas, ta tahab ainult teada, et see on vastastikune.

Allikas: Kodused Lood